10 nyttige tips hvis du søger ledige kontorlokaler

01.01.2015 00:10


Markedet er stadigvæk fuld af ledige erhvervs-kvadratmeter, der fulgte i kølvandet på finanskrisen. Hvordan du kan udnytte tomgangen til at finde nye kontorer, giver udlejningsportalen Lokalebasen.dk dig 10 nyttige tips til.De seneste års mærkbare finanskrise har forårsaget rekordmange ledige erhvervs-kvadratmeter rundt i også de danske byer, hvor virksomhedslejere aldrig har haft bedre muligheder end p.t. for at finde tomme og som oftest også velbeliggende kontorlokaler m.v..

Den økonomiske nedgang har kort sagt skabt tomgang på markedet for danske erhvervslejemål.

Og tomgangen gør firmaer og iværksættere med flere store fordele, fordi de kan vælge og vrage mellem de titusinder ledige kontorkvadratmeter.

Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål Lokalebasen.dk har samlet 10 gode tips, som du med fordel kan benytte, hvis du er på udkig efter nye erhvervslokaler.


Lokalebasens 10 gyldne tips til at finde virksomhedens nye kontorer

Din nyttige genvej til de aktuelt ledige kontorer i Aalborg C

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit