10 tips til kontoret og en mere effektiv arbejdsdag

01.12.2014 00:10


Men det vil kun komme til at gavne din arbejdsgiver, men i mindst lige så høj grad dig selv, hvis du er bevidst om at gøre en indsats for at nedbringe kontorets mange daglige afbrydelser til et minimum.


Sluk din mobiltelefon og forsøg at planlægge din arbejdsdags telefonsamtaler.

Du ved det godt selv: Mobilen er tidsrøver, så start kontordagen med at slukke den og forsøg at planlægge, hvilke opkald du vil prioritere over de næste timer eller måske hele din arbejdsdag.

Sådan lyder et af 10 gode tips til, hvordan du - ved at fokusere målrettet på problemet - kan gøre din arbejdsdag på kontoret markant mere effektiv.

Eksperter har således fundet frem til, at det faktisk kan tage helt op til 20 minutter at nå tilbage til det oprindelige koncentrationsniveau, hver gang du eksempelvis bliver afbrudt af en kollega, der taler i telefon.


Tjek her 10 gode tips, der kan gøre dig mere effektiv på kontoret

Hvis din virksomhed leder efter tomme kontorer i Nørre Sundby

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit