Aalborg stryger opad på listen

05.02.2019 09:33

Flere og flere vælger at leje lokaler til deres virksomhed i Aalborg. Selvom Aalborg ikke er den største by i landet, har den stadig rigtig meget at byde på. Der er nemlig flere ting, der er attraktive i byen for virksomheder, der leder efter nye kontorlokaler. I dette indlæg kan du blive klogere på, hvorfor du måske skal overveje at leje dine kontorlokaler i Aalborg frem for i en af de andre større byer.

 

Gode transportmuligheder fra Aalborg

Selvom Aalborg er placeret i den nordlige del af landet, kan du sagtens komme til og fra byen, uden du skal bruge oceaner af tid på det. Skal du til møder eller lignende hos kunder, leverandører eller andre former for samarbejdspartnere, kan du nemt komme på motorvejen direkte fra byen.

 

Det er dog ikke kun vejnettet, der er attraktivt i Aalborg. Byen har nemlig også en lufthavn. Aalborg kan derfor være en attraktiv placering for dit kontor, hvis du ofte skal ud til samarbejdspartnere, eller de ofte skal komme på besøg hos dig.

 

Billigere husleje

Aalborg er den fjerdestørste by i Danmark. Selvom byen er en af de større her i landet, betyder det dog ikke, at du også vil blive mødt af høje huslejer, som kan være tilfældet i nogle af de andre større byer. Aalborg har nemlig et meget attraktivt huslejeniveau, som kan være noget, der kan være værd at gå efter. Hvis du vil spare lidt penge på husleje, er Aalborg derfor et rigtigt godt bud.

 

Attraktivt udvalg af nye medarbejdere

Da Aalborg er en af de større byer i Danmark, er der også mange studerende i byen. Der er nemlig tale om en studieby. Det kan være til din fordel, hvis du vælger at placere dine kontorlokaler i Aalborg. Der vil hele tiden ske en rotation i de studerende. Det betyder, at du har mulighed for at ansætte dugfriske, nyuddannede i din virksomhed.

 

Det kan være en fordel, hvis du ønsker den nyeste viden inden for deres felt. Det store udvalg af nyuddannede gør, at du kan vælge en eller flere medarbejdere, der passer perfekt til din virksomhed. Du vil nemlig også være attraktiv for de nyuddannede, da du er placeret i den by, hvor de bor.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit