Aalborgs gamle kontorhus Eternitten genoplives

01.08.2014 00:16

Tilbage i 2004 lukkede produktionen hos en af Aalborgs største industrivirksomheder Dansk Eternit - nu genoplives Kontorhus Eternitten med opførelsen af bl.a. kontordomiciler, varehuse samt familie- og ungdomsboliger.


Eternitproduktionen i Aalborg blev etableret i 1927, og den bidrog i højeste grad til at gøre Aalborg til Danmarks førende industriby.

Dansk Eternit havde hjemme på den 6,4 hektar store industrigrund midt i byen - i folkemunde kaldet Eternitten.

Siden 2004 har grunden ligget hen som lukket industriområde, men som led i Aalborg Kommunes store omfattende byomdannelse står arealet for at blive integreret i byen med opførelsen af nye boliger, kontordomiciler, varehuse med videre.

De nye kontor- og boligejendomme skal vel at mærke opføres i eksperimenterende arkitektur, der vil spille tæt sammen med områdets markante industrielle kulturarv.


Læs mere her om Aalborg Kommunes genoplivning af Eternitten

Se her, hvis din virksomhed søger ledige kontorlejemål i Aalborg

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit