Bedre miljø for kontorlokaler til leje i Aalborg

06.07.2015 13:22

Aalborg Centrum - En By i Vækst

Der investeres massivt i Aalborg’s infrastruktur og hele 10 milliarder kroner forventes at blive brugt i løbet af de næste par år til gavn for markedet for kontorlokaler til leje.

Kontorlokaler med bedre transport 

En ny letbane til 1,8 milliarder kroner og flere store vejinvesteringer vil gøre Aalborg mere tilgængeligt, ved bl.a. at forbinde det kommende Universitetshospital i Aalborg Ø med motorvejen. Søger du kontorlokaler i Aalborg, så vil du kunne forvente en bedre og mere effektiv transport by med langt bedre transportfaciliteter.

Den tredje limfjordsforbindelse

Den største investering i Aalborg-portfoliet er oprettelsen af den 3. Limfjordsforbindelse. De samlede udgifter forventes at være 6 milliarder danske kroner, og med den nye Limfjordsforbindelse forventes der også en række forbedringer af motorvejsnettet. De store investeringer er ankommet i kølvandet på en stærk vækst i bolig, erhverv samt efterspørgsel efter kontorlokaler til leje i Aalborg. 20.000 flere indbyggere såvel som 3.000 nye arbejdspladser forventes at blive opnået i 2025, og dermed kan du med et kontorlokale i Aalborg lave en god investering i en by i vækst.

Find kontorlokaler til leje i Aalborg

Læs mere om den nye infrastruktur i Aalborg

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit