Facebook forandrer samarbejdet på dit kontor

24.02.2016 15:34

Facebook at work, creative office

Når du i fremtiden snakker med dine kolleger på dit kontor i Aalborg, kan du gøre det over Facebook. Facebook har netop lanceret tjenesten ”Facebook at Work”, som søger at konkurrere med erhvervslivets øvrige tjenester for virtuelle interaktioner.

En ny måde at samarbejde på

 

”Facebook at Work” bliver en helt separat verden fra den oprindelige tjeneste. Du opretter en ny konto, hvorfra du nemt kan kommunikere med dine kolleger igennem Facebook’s chat funktion. Facebook at work ser e-mails som en gammel top-down kommunikationstjeneste, hvis formål er at udsende information men ikke at dele den. Facebook’s nye tjeneste vil fokusere på virtuel videndeling iblandt medarbejdere, og give medarbejdere mulighed for nemt at komme i kontakt med deres øvrige kolleger.

Find kontor til leje i Aalborg

Læs mere om facebook at work

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit