Inspiration til dit Kontor i Aalborg

07.05.2015 09:59

Har din virksomhed kontor i Aalborg, eller er du på udkig efter kontor til leje i Aalborg? Så kan du få inspiration fra et af Australiens mest kreative og inspirerende kontorer.

 

Legetøjsvirksomheden Moose Toys har deres hovedkvarter i Melbourne. Virksomheden adskiller sig dog fra den traditionelle organisation, ved at bruge en kæmpe bønnestage som mødelokale, give årets medarbejder en gratis ferie og give medarbejderne forbud mod at spise på deres arbejdsplads.

Målet med virksomhedens meget kreative indretning og firmapolitik er at skabe gladere og mere aktive medarbejdere.

”Vi opfordrer vores medarbejdere til at have det sjovt, være aktive og deltage aktivt i debatter, fordi det er her de bedste og mest fantastiske idéer kommer fra”

Ønsker du en produktiv virksomhed med en god og glad kultur, så kan indretningen have en stor betydning. I din søgning kontor til leje i Aalborg, kan det derfor betale sig, ikke kun at fokusere på prisen, og måske du burde overveje at foretage unikke ændringer i dit kontors indretning.

Find kontor i Aalborg og omegn

Læs mere om den spændende tøjvirksomhed Moose Toys

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit