Kontor til leje på Aalborgs Havnefront

27.04.2016 10:04

I det flotte domicil ´Promenaden´ finder du et ledigt kontorlejemål

På Aalborgs Havnefront i et attraktivt, tidsvarende kontor-domicil kan du finde et kontor til leje på i alt 270 kvadratmeter på Nybrogade. 

Domicilet huser i forvejen mange af Nordjyllands store virksomheder, da ejendommen har en unik beliggenhed i centrum af Aalborg. Ejendommens lejere kan desuden nyde godt af den smukke udsigt ud over Limfjorden. 

Domicilet er indrettet som et flerbrugerhus men fælles faciliteter, herunder en kantineordning. Under selve ejendommen er der depotrum samt en parkeringskælder, hvor husets brugere kan leje parkeringspladser efter behov.


Velindrettet lejemål
Lejemålet er velindrettet og består af både celle-kontorer samt åbne kontormiljøer. Gulvet i lejemålet er belagt med parket, mens lofterne er hvide system-lofter.

Lejemålet består af 250 kvadratmeter kontorareal, og de resterende 20 kvadratmeter er kælder. Lejemålet er indrettet med et storrumskontor, 3 cellekontorer/mødelokaler, køkken og toilet. 

Der vil være adgang til lejemålet via både trappe og elevator, og lokalerne har senest været lejet ud til Tech College.  

Se lejemålet på Lokalebasen.dk

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit