Kontorejendom med landbrug og bistader på taget

01.09.2014 00:35


Efter seks år i Hellerup er Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål flyttet til nye kontorlokaler på Østerbro - i en ejendom med landbrug, bistader og høns på taget ...


Webportalen og virksomheden Lokalebasen.dk er efter sommerens flytning kommet på plads og i orden i det ny kontordomicil i Æbeløgade på det ydre Østerbro i København.

Som uventet sidegevinst er Lokalebasen blevet sponsor for fire bistader, der er placeret på kontorejendommens åbne tagetage.

Forklaring er denne: Kontorhuset Æbeløgade 4, der førhen har lagt arealer til Københavns tidligere bilauktionshus, huser i dag spændende innovative citylandbrug ØsterGro, der har placeret sig på taget.

Her har ØsterGro fået placeret 100 tons, der nu er anrettet i lange lige højbede.

Midt i det urbane taglandbrug står Lokalebasen.dks fire spnsorerede bistader, en kompostbeholder, et drivhus plus et hønsehus med livlige kaglende beboere.

"Det har helt sikert givet vores arbejdsdag ekstra perspektiv og kolorit, at vi i her vores egne nye kreative omgivelser er i stand til at se, høre og nyde ØsterGros ligeså kreative anstrengelser på at drive landbrug med mere oppe på øverste etage," siger Lokalebasens direktør Jakob Dalhoff.


Læs mere om Lokalebasen.dks nye kontordomicil - med egne sponsorerede bistader

Se her, hvis din virksomhed søger andre spændende kontorlokaler i Odense C

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit