Ny lejelov ændrer på leje af Kontor i Aalborg

13.08.2015 16:44

Læs om den nye lejelov

D. 1 juli 2015 indtrådte som vil påvirke både lejere og udlejere af kontorer i Aalborg. Alle lejekontrakter udstedt efter d. 1 juli er ramt af den nye lejelov hvorfor du bør være ekstra opmærksom på dens nye relevante ændringer.

Nye regler for istandsættelse af kontor

For den gamle lejelov var det normalt at opkræve at lejer afleverer et kontor nyistandsat ved udflytning. Denne opkrævning er ikke længere tilladt, og i fremtiden vil det kun være tilladt for udlejer at opkræve de fornødne udgifter der måtte eksistere for at normalistandsætte det pågældende kontor i Aalborg. Ydermere skal ethvert kontor nymales hvert femte år, hvorfor udlejer kan kræve, at det udlejede kontor bliver nymalet ved fraflytning.

Nye regler for til- og fraflytning af kontor

Med de nye regler vil du i fremtiden skulle lave et til- og fraflytningssyn når du fraflytter eller lejer et kontor i Aalborg. Synes skal derudover bakkes op af en rapport, som tilsammen vil skabe bedre kontrol over udlejningsprocessen. Formår du som lejer af et kontor ikke at udføre synet, vil udlejer kunne opkræve for at istandsætte dit kontor i Aalborg.

Find kontor i Aalborg

Læs mere om den nye lejelov

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit