Ny undersøgelse styrker markedet for kontor i Aalborg

18.03.2015 17:29

80% af undersøgelsens udlejede erhvervslokaler har gennem de sidste tre år opretholdt stabile udbudspriser, det viser en ny undersøgelse foretaget af Lokalebasen.dk.

Lokalebasens statistiker Arthur Katossky har netop udgivet en ny rapport, som forstærker opfattelsen af det nuværende udlejningsmarked. Arthur Katossky viser med undersøgelsen, at den tidligere antagelse om at udbudslejen, som resultat af finanskrisen har ligget langt under de realiserede lejepriser, ikke er korrekt. Tværtimod konkluderer undersøgelsen at erhvervslokaler i Danmark i de sidste tre år, er blevet udlejet overraskende tæt på udbudspriserne.

Med undersøgelsen kan erhvervslejere på udkig efter kontor til leje i Aalborg forholde sig tillidsfulde over for udlejernes udbudspriser. Dette er godt tegn som i fremtiden kan skabe et sundere og stærkere udlejningsmarked til fordel for både udlejere som lejere.

Find kontor til leje i Aalborg

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit