Nye luksuslejligheder i gamle kontorlokaler

01.07.2014 00:30


Både i København og i de store danske provinsbyer som Aalborg ombygges fortsat flere gamle erhvervs- og kontorlokaler til nye topmoderne luksuslejligheder - og tendensen spåes at ville fortsætte i de kommende år.


I København kunne antallet af nye privatboliger indrettet i gamle kontorlokaler i 2007-2009 kunne tælles på en enkelt hånd.

Men herefter satte stigningen ind med voldsom kraft: I 2012 tangerede antallet af nye luksuslejligheder i nedlagte kontorejendomme 100 - og i 2013 accelererede tallet yderligere til næsten 250.

Sidste år opkøbte PFA Pension, Danmarks største private pensionspengetank, en større portefølje med lidt trætte ejendomme.

En del af disse kvadratmeter er netop nu i færd med at blive transformeret til lækre privatboliger.

"Det er nødvendigt at foretage en nøgtern vurdering, når man skal ombygge ledige kontorer til boliger, og vi vurderer altid, hvad der kan give bedst mening - genudlejning af erhverv eller omdannelse til boliger.

Som oftest kan blandede ejendomme give rigtig gode løsninger, fordi de giver liv," siger Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA Pension, til Berlingske Business.


Læs hele Berlingskes artikel om tidens kontorombygnings-trend
Genvej til aktuelt ledige kontorlokaler i Aalborg Centrum

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit