Øget konkurrence efter kontor til leje i Aalborg

28.07.2015 15:22

Kontor under bebyggelse

Colliers International samt Sadolin & Albæk er to af de største spillere på det danske marked for kontor til leje. Begge ejendomsmæglere har tolket på det nuværende marked, og de ser begge en positiv tendens for kontor-markedet i form af en øget konkurrence samt en mindre tomgang.

Tomgangsfald for kontor leje Aalborg

Søger du kontor i Aalborg, så er det vigtigt at holde sig opdateret på markedets nuværende status. Erhvervsmægler Casper Torkdahl-Jacobsen fra Colliers International forklarer hat årsagen til den faldende tomgangsprocent bl.a. skyldes mindre spekulativt byggeri som følge af finanskrisen samt at en række kontorejendomme ombygges til boliger.

Forøget konkurrence for kontor til leje

Peter Back står som adm. Direktør i Sadolin & Albæk. Han forklarer at det nuværende marked for kontor til leje er præget af en øget konkurrence efter de mest attraktive kontorlejemål. Han opfordrer kontorsøgende til at holde sig opdateret på markedet, så man hurtigt kan slå til, skulle det perfekte kontor i Aalborg blive ledigt. Se videoen nedenfor og bliv klogere på det nuværende marked.

Find kontor i Aalborg

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit