Online-comeback til kontormagasinet NINEtoFIVE

29.04.2015 10:28

Kontormagasinet NINEtoFIVE vender tilbage i en ny, moderne og GRATIS online-udgave, der afløser nyhedsmagasinets tidligere trykte udgivelser - læs her den første digitale version af Magasinet NINEtoFIVE!


Danmarks førende portal for erhvervsudlejning Lokalebasen.dk havde for et par år siden succes med at udvikle og udgive kontormagasinet NINEtoFIVE, der blev distribueret i trykte versioner.

Nu er NINEto FIVE tilbage i nyt topmoderne og månedligt online-format, der via nettet sendes gratis ud til +50.000 læsere.

"Vi fik virkelig stor respons og vældig gode resultater med at publicere Magasinet NINEtoFIVE som et topprofessionelt og tidssvarende content marketing-medie.

Nu vælger vi at følge mediemarkedets pulserende udvikling og udgive vores imagemagasin i et nyt fleksibelt online-format, som meget lettere og lynhurtigere kan nå ud til vores mange kunder, brugere, samarbejdspartnere med flere i alle dele af landet," siger Lokalebasens.dks direktør Jakob Dalhoff.


Læs den første online-udgave af kontormagasinet NINEtoFIVE 

Følg link hvis du søger ledige kontorlokaler i Aalborg C

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit