Sæt skub i idéerne på jeres kontor

29.09.2015 09:25

Nyt digitalt værktøj skal hjælpe virksomheder med at sætte innovation i en helt ny bane. Hos mange virksomheder ligger nemlig et stort uudnyttet potentiale af gode idéer. 

Navnet er Idanote, og det giver virksomhedens ledelse mulighed for at inddrage medarbejdere i virksomhedens innovationsproces. Det opfordrer ligeledes medarbejderne med at komme med nye, gode idéer. 

Men tankegang som start-ups
Ideanote bygger på en tankegang om at virksomheder i højere grad, skal tilegne til tankegangen som en start-up virksomhed. 

”Bare fordi en tankegang og forretningsmodel har fungeret i 10 år, så betyder det ikke, at den ligeledes til fungere godt de næste 10 år.

Mange etablerede virksomheder er mange for at bryde rammer. Til gengæld kommer iværksættere og start-ups med idéer næsten hver dag. Den har dog ikke samme mængde tyngde og erfaring. Vi ønsker at samle de bedste fra begge verdener”, siger CEO hos Ideanote, Jesper Juel Jensen. 

Elektronisk idébank
Ideanote giver firmaers ledelse mulighed for at inddrage medarbejderne i problemstillinger på både app og hjemmeside. De kan ligeledes prioritere, hvilke medarbejdere de ønsker skal bidrage. 

Værktøjet organiserer og udvælger idéer og bliver dermed bedre og bedre til at sortere virksomhedens idéer. De medarbejdere, der kommer med idéer, vil desuden blive anerkendt for idéerne. Noget der vil kunne medføre øget arbejdsglæde og motivation. 

Læs mere: Sæt skub og system i firmaets idéstrømme

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit