Selv cheferne er kommet ud af cellekontorerne

01.06.2014 00:03


Hvor man før målte en medarbejders status på dennes kontorareal, er medarbejderens tilhørsforhold til sine kolleger i dag i fokus - selv cheferne er efterhånden kommet ud af virksomhedernes cellekontorer.


Dagens moderne kontorer indrettes nu kun i sjældent omfang med cellekontorer. Størstedelen af alle brancher foretrækker nemlig mere hensigtsmæssige indretninger, der kan sikre lette adgange til nødvendige netværk og værdifuld videndeling.

Sådan siger Gitte Andersen, ejer og grundlægger af Signal Arkitekter, som er én af markedets pionerer, når det gælder strategisk rådgivning om også kontorrum og kontorindretning.

"Når virksomheder i dag skal flytte til nye kontorlokaler, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvordan processen forløber. For at forandringsforløbet skal blive god, er der to ting, der skal opfyldes: For det første skal topledelsen være i stand til at mobilisere en klar strategi, der tør opstille succeskriterier, og som går forrest," siger Gitte Andersen.

"For det andet må virksomheden turde kigge på behov i stedet for løsninger. Man bør ikke indlede med at sige: "Vi skal have mindst 30 cellekontorer." Man bør i stedet tage sit udgangspunkt i, hvor mange medarbejdere der har behov for stillerum til fordybelse samt i hvor stor en del af deres arbejdstid, at de har dette behov."


Læs hele Gitte Andersens blogindlæg: Rum skaber folk

Hvis virksomheden søger moderne indrettede kontorlokaler i Aalborg

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit