Store Skridt til et kreativt kontor i Aalborg

11.05.2015 15:02

Kreativitet og nytænkning er vigtigt for alle virksomheder, men det det er ikke altid nemt at få nye idéer. Gåture på kontoret kan være løsningen til forøget kreativitet og produktivitet.

LinkedIn’s CEO Jeff Wein var i starten af virksomhedens vækstperiode nødsaget til at afholde gående møder på grund af pladsmangel. Et nyt studie fra Standford University har igennem deres resultater kunne konkludere at gåture faktisk forøger kreativiteten i forhold til at sidde stille.

En gåtur kan virke opkvikkende, og er uden tvivl sund for helbredet. Men leder du efter nye kontorer til leje i Aalborg, så kan det være en god idé at tænkte gåture ind i kontorets indretning. I din indretning vil det derfor være en god ide at skab plads og opfordre dine medarbejdere til at tage gåture når komplekse problemer skal løses.

Kreativitet kommer ikke af sig selv, men skal hjælpes på vej. Med kontor i Aalborg, kan du ligesom Jeff Wein afprøve det gående møde, og forbedre chancerne for at opnå højere kreativitet.

Find kontor til leje i AalborgLæs mere om hvordan du kan forøge kreativiteten i virksomheden 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit