Udnyt Tingenes Internet på dit Kontor i Aalborg

26.06.2015 16:14

Leder du efter et kontor i Aalborg og synes du at teknologi er spændende? Så kan Tingenes Internet være noget for dig. Med dette nye fænomen bliver dagligdagens normale objekter forbundet til internettet og gjort ”smarte”. Her viser vi dig hvordan dit Kontor i Aalborg kan blive intelligent.

Smarte Låse til dit Kontor

Den smarte lås forbinder den normale låsemekanisme til internettet. Via. Din mobil kan du både låse og åbne for døren, generere nye nøglekoder eller tjekke om døren er låst eller åben. Smid dine nøgler i skraldespanden, og benyt i stedet din smartphone. Dit kontor i Aalborg har aldrig været smartere!

Intelligente Kontorlamper

Med Tingenes Internet kan alle dine kontors lamper blive forbundet til internettet. Dette betyder at du via din Smartphone kan kontrollere lysstyrken i dine lamper, eller komplet slukker for lyset på kontoret. Ydermere kan du forbinde dine lys til din smarte lås, og sørge for at lysene tændes når du åbner døren til kontoret.

Find kontor i Aalborg

Læs om Tingenes Internet på kontoret

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit