Vigtige tre faktorer til din storrumskontor

23.05.2016 10:00

Kontor

Det amerikanske tidsskrift The New Yorker skriver, at over 70 procent af alle kontorer i USA prioriterer det moderne storrumskontor frem for det gamle cellekontor.

Også i Danmark ses en stigende tendens til, at flere og flere virksomheder foretrækker storrumskontoret, men ifølge ny finsk undersøgelser kan det have betydelige konsekvenser. I hvert fald hvis de rigtige forholdsregler ikke tages. 

Foringet koncentration 
Det nye finske studie, der har undersøgt det finske arbejdsmiljø, bekræfter, at støj i kontorlandskabet kan være med til at forringe både trivslen og koncentrationen blandt medarbejderne. Men også andre faktorer støj og ventilation har stor indvirkning på arbejdsmiljøet. 

"Vores undersøgelse viser, at medarbejdere præsterer syv procent lavere i et kontor, hvor der ikke er taget initiativer for at imødekomme støj, ventilation og temperatur," siger en af forskerne bag det finske studie, Johanna Varjo.

 

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit