World Trade Center åbner første danske kontorhus

01.10.2014 00:12

Det verdenskendte kontor- og business center brand World Trade Center har i september haft dansk premiere og åbnet sit første kontorhus i Ballerup ved København.Danmark har fået sit første World Trade Center, efter at et splinterny indrettet kontorhus i september åbnede i Siemens´ tidligere kontordomicil på Borupvang i Ballerup.

Adskillige herhjemme forbinder fortsat udelukkende World Trade Center med terrorkatastrofen på Manhattan i New York tilbage 11. september 2001.

Men World Trade Center er først som sidst et verdenskendt brand for moderne flerbruger-kontorhuse med alle erhvervsmæssige faciliteter.

"Det bliver således vores helt store opgave at kommunikere og synliggøre over for det danske erhvervsliv, at World Trade Center i første række er identisk med et internationalt, inspirerende samt uhyre værdiskabende kontor- og businessmiljø og fællesskab," siger idémanden bag WTC Ballerup, Ib Henrik Rønje.

Hans ejendomsselskab Kongeegen står bag det ny WTC Ballerup på 16.000 m², der nu er blevet en del af det verdensomspændende brand World Trade Center Association.

Din nemme genvej til ledige kontorlejemål i Aalborg

 

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit