Ledige Kontorlejemål i Nørresundby Centrum og Lindholm

Nørresundby er beliggende nord for Limfjorden og er en del af Aalborg Kommune. Med 21761 indbyggere har byen et aktivt erhvervsliv og er en yderst attraktiv lokation for kontorlokaler til leje. Byen kan opdeles i flere regioner, hvor Lindholm og Nørresundby Centrum er to af de mest betydningsfulde. Leder du efter det perfekte kontorlokale i Nørresundby kan du med fordel læse videre om Nørresundby Centrum og Lindholms betydning for byens erhverv.

Find kontorlokaler til leje i Nørresundby

Kontorer i Nørresundby Centrum

Nørresundby Centrum dækker det mest centrale af Nørresundby med 6582 indbyggere. Bydelen er i gang med gennemgribende forandringer og tilbyder allerede i dag meget attraktive kontorlokaler. Nordhavnen i Nørresundby udvides så mere miljøvenlige erhverv kan trives i byen. Ydermere tilbyder Nørresundby Centrum gode muligheder for både store og små virksomheder i deres søgning efter nye lokaler.

Find Kontorlokaler i Lindholm

I det vestlige Nørresundby finder man Lindholm, som er beliggende i Vendsyssel ved Limfjorden. Lindholm er beliggende med kort afstand til centrum og Aalborg Lufthavn, hvorfor byen er en optimal placering for udlejning af kontorlokaler til både store og små virksomheder med internationaler eller nationale netværk. Ud over Aalborg Lufthavn kan der nævnes Lindholm Høje og Lindholm Stadion der begge er med til at forøge byens originalitet.

Statistik for Centrum & Lindholm

2013 2013
Antal kontorer 347 360
Antal husstande 11.816 12.390

Se her hvis du er interesseret i investeringsejendomme i Nørresundby Centrum og Lindholm

Leder du efter at investere i fast ejendom, så kan lokalebasen.dk hjælpe dig. Vi er et af landets største platforme for investeringsejendomme, og kan tilbyde et kæmpe stort udvalg inden for emnerne kontor, butik, lager og produktion. Lokalebasen.dk er ideel for enhver person med interesse i investeringsejendomme til salg i Nørresundby Centrum og Lindholm. Du er velkommen til kontakte vores kompetente og motiverede medarbejdere som står klar til at hjælpe dig i din søgning efter investeringsmuligheder.