Kontorudlejning i Øster Sundby og Øster Uttrup

Øster Sundby og Øster Uttrup er bydele der tilhører den østlige del af Aalborg. Begge områder er under konstant udvikling, og indeholder attraktive muligheder for enhver virksomhed som er på udkig efter kontorlokaler til leje. Hvis du er interesseret i markedet for kontorlejemål i Øster Sundby og Øster Uttrup, eller er du blot interesseret i områdets aktive lokaler kan du med fordel læse videre.

Find dit kontorlokale i Øster Sundby og Øster Uttrup

Udlejning af kontorer i Øster Sundby

Øster Sundby ligger ved den Nordjyske Motorvej i det østlige Aalborg med kun få kilometer til City, hvorfor man ved at have et kontorlokale i Øster Sundby har gode transportmuligheder. Bydelen består af nyere byggerier såvel som den gamle og yderst karakteristiske Øster Sundby landsby. Leder man efter rolig omgivelser tæt på centrum er Øster Sundby perfekt din virksomhed.

Byen og området er beliggende 4 kilometer, cirka, øst for Aalborg Centrum, op mod Aalborg Sund – og udgør den nordvestlige del af Aalborg Øst. Her er gode trafikale forbindelser som følge af hovedvejen gående fra Aalborg Centrum og den Nordjyske Motorvej. Her er både nyere og ældre boligområder, men er kendetegnet ved børnefamilier.

Find dit kontor i Øster Uttrup

Er du på udkig efter en mindre bydel med en lokal og tætknyttet lokalbefolkning i din søgning efter kontorlokaler til leje er Øster Uttrup det perfekte sted for dig. Med et forsamlingshus og et socialt mødested indeholder Øster Uttrup et særpræget miljø, som er særdeles attraktivt for enhver virksomhed som ønsker en unik men central placering af deres virksomhed.

Generelt set er det svært at finde erhvervslejemål Aalborg Øst området, idet udbuddet af erhvervslokaler er lavere end gennemsnittet for Aalborg. Alligevel står mere end 20 lokaler ledige, dog mest egnet til produktion. De fleste større kontorbygninger er opført som domiciler og er ofte ejet af større internationale koncerner, hvorved disse kontorer ikke er mulige at leje som mindre erhvervsdrivende.

Normalt hjælper erhvervsmæglere med at skabe kontakt mellem erhvervsdrivende, som enten ønsker at finde et lejemål eller som har et overskydende (og selvfølgelig ejendomsselskaber), men med tiden og den store trend omkring dele økonomi er dette gået massivt tilbage, idet mægleromkostningerne er høje set i forhold til alternativerne. Flere nye webportaler er opstået til at hjælpe med at finde og formidle kontakt mellem partner. Eksempelvis er www.lokalebasen.dk og www.findvirksomhedslokaler.dk opstået.

Effektiviser din søgning efter investeringsejendomme

Lokalebasen har mange års erfaring med salg af investeringsejendomme. Vores brede erfaring og vort store netværk vil med sikkerhed forbedre chancen for at du finder investeringsejendomme til salg i Øster Sundby og Øster Uttrup. Vi tilbyder investering i fast ejendom inden for emnerne kontor, butik, lager samt produktion. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den korrekte ejendom. Hvis du er interesseret i at sælge en investeringsejendom er vores side også noget for dig, så tag et kik forbi vores side.