Udlejning af Kontorlokaler i Dronninglund og Omegn

Byerne Dronninglund, Vodskov og Vester Hassing er beliggende nordøst for Aalborg. Både iværksættere som større virksomheder vælger at bosætte sig i disse interessante byer som huser kontorlokaler til leje i forskellige størrelser. Er du på udkig efter din virksomheds næste kontorlokale tæt på Aalborg kan du med fordel læse videre.

Find kontorlokaler til leje i Dronninglund, Vodskov og Vester Hassing

Spændende Erhvervsmiljø i Dronninglund

Dronninglund huser en række moderne kontorlokaler til leje som følge af byens forøgede fokus på at være en attraktiv erhvervsby. I byens nordlige del på Karetmager findes et spændende erhvervsmiljø for virksomheder på udkig efter lokaler i Dronninglund. Dronninglund har 3.328 indbyggere og er beliggende omkring 30 kilometer fra Aalborg Centrum.

Kontor i Vodskov

Vodskov er en interessant erhvervsby med 4.371 indbyggere. Som en satellitby til Aalborg huser Vodskov interessante muligheder for virksomheder med interesse i at leje kontorlokaler i udkanten af Aalborg. Vodskov ligger langs Limfjorden og har kun 11 kilometer til Aalborg Centrum.

Erhvervsudvikling i Vester Hassing

Omkring 17 kilometer fra Aalborg ligger Vester Hassing. Byen har siden 1976 set et stigende indbyggertal og har ligeledes set en accelereret erhvervsudvikling. Der er gode årsager til at lede efter kontorlokaler til leje i Vester Hassing da byens udvikling giver mere plads til både iværksættere samt større etablerede virksomheder.

Statistik for Dronninglund, Vodskov & Vester Hassing

2013 2013
Antal kontorer 257 269
Antal husstande 9361 10923

Din næste investeringsejendom kan findes i Dronninglund

Søger du investering i fast ejendom? Lokalebasen.dk er en af Danmarks mest innovative og erfarne portaler inden for investeringsejendomme til salg. Vores mange årige erfaring og store netværk er klar til at hjælpe dig i din søgning efter investeringsejendomme i Dronninglund. Er du på udkig efter at sælge din ejendom kan vi også hjælpe dig. Vi tilbyder fantastisk promovering, så du kan få en handel i hus på ingen tid. Vores portal er ideel for alle med interesse i branchen for investeringsejendomme, og vi glæder og til at hjælpe dig i din søgning.