Kontor i Nørresundby

Er man på udkig efter kontorlokaler til leje i en by tæt på Aalborg er Nørresundby meget velegnet. Byen ligger nord for Limfjorden og er en dal af Aalborg kommune, dog fremstår Nørresundby som en selvstændig by med 21761 indbyggere. Nørresundby har en betydelig historie, og ønsker du en dybere forståelse for markedet for kontorlokaler i Nørresundby, kan du læse videre neden for.

Find kontorlokaler til leje i Nørresundby

Nørresundby’s attraktive erhvervsmiljø

Nørresundby har et meget aktivt erhvervsliv. Som følge af at byen geografisk fremstår meget tæt på Aalborg og derudover huser Aalborg Lufthavn er Nørresundby ideelt til mange erhvervsformål. Virksomheder oplever meget fine vækstbetingelser i Nørresundby, som har i planerne at give plads til de mere pladskrævende kontor- og erhvervsvirksomheder. Her kan nævnes Nordhavnen i Nørresundby som i fremtiden vil se betydelige ændringer for både erhverv og boligejere. Er din virksomhed på udkig efter det perfekte kontorlokale til leje i Aalborg, så giver Nørresundby mange muligheder for både store som små virksomheder.

Statistik for Nørresundby

2013 2015
Antal kontorer 347 361
Antal husstande 11.816 12.388

Din genvej til hurtigt at finde investeringsejendomme i Nørresundby

Er du interesseret i investering i fast ejendom, er det vigtigt med et klart overblik over mulighederne i området. Lokalebasen.dk er din portal for at finde investeringsejendomme i Nørresundby. Vi har mange års erfaring på markedet, hvilket er afspejlet i vores hjemmesides store udvalg af ejendomme til investering. Leder du efter en platform, hvorpå du kan sælge din ejendom, kan lokalebasen.dk også hjælpe dig, vi sørger for at din ejendom opnår den bedst mulige promovering. Kontakt Lokalebasen.dk vores dygtige medarbejdere vil med glæde hjælpe dig i din søgning.