Udlejning af kontorlokaler i Visse og Gistrup

Visse og Gistrup afdækker en betydelig del af Aalborg geografiske område. Begge områder indeholder interessante kontorlokaler i varierende størrelser. Mange nystartede virksomheder værdsætter områdernes centrale placering med kort afstand til den Jyske Motorvej og Aalborg Centrum. Er du selv interesseret i at læse mere om mulighederne for erhverv i Visse og Gistrup kan du med fordel læse videre, vi giver dig også en nem oversigt over aktive kontorlokaler til leje i Visse og Gistrup.

Find kontor i Visse og Gistrup

Find unikke kontorer i Visse

Visse er en mindre forstad til Aalborg med kun 8 km til Aalborg Centrum. Med 1850 indbyggere er Visse en mindre, men meget unik del af Aalborg. Visses charme, placering og billige leje gør område interessant for virksomheder der er på udkig efter udlejning af kontorlokaler i Aalborg.

Iværksættermiljø i Gistrup

Gistrup ligger sydøst for Aalborg Centrum og har omkring 3509 indbyggere. Gistrup er en satellitby og har derfor sit eget erhvervs og næringsliv. Gistrup er som resultat af dette et populært sted for iværksættere og byens kontorlokaler til leje er oftest beboet af mindre virksomheder inden for mange forskellige brancher. Sagavej ved Hadsund Landevej er især egnet til erhvervsformål.

Statistik for Visse & Gistrup

2013 2015
Antal kontorer 80 82
Antal husstande 6.660 6.770

Klik her for at finde din næste investeringsejendom

På lokalebasen.dk sørger vi for at give dig professionel assistance i din søgning efter investeringsejendomme til salg. Siden vores start i 2008 har vi håndteret mange investeringsejendomme, og vi vil med glæde bruge denne erfaring til at hjælpe dig med at finde investeringsejendomme til salg i Visse og Gistrup. Vi tilbyder investering i ejendomme inden for emnerne kontor, butik, lager og produktion, og du kan med sikkerhed finde hvad du leder efter hos os. Der er massere af grunde til at klikke dig ind på vores simple og intuitive side hvor vi står klar til at hjælpe dig.