Leje af Kontor i Aalborg SØ

Aalborg SØ ligger tæt på den Nordjyske Motorvej syd for Sønder Trandersvej. Kontorlokaler til leje i Aalborg SØ har derfor gode trafikale forhold med kun 10 km til Aalborg Centrum. Er du på udkig efter en ny beliggenhed for din forretning, eller er du interesseret i lære mere om markedet for kontorlokaler i Aalborg, kan du med fordel læse videre.

Find kontorlokaler i Aalborg SØ

Prisbillige Kontorlokaler til Leje i Aalborg SØ

Aalborg SØ er den perfekte beliggenhed for enhver virksomhed med ønske om prisbillige lokaler til kontor tæt på Aarhus City. I det sydøstlige Aalborg omkring Skelagervej finder man et aktivt område med både erhverv og bolig. Området har de seneste år set en meget positiv udvikling, hvorfor Aalborg SØ er blevet et mere attraktivt område når virksomheder ønsker at leje kontorlokaler i Aalborg.

Netop nu står det tidligere supermarked ledigt på Nøhr Sørensens Vej. Butikken er 1.500 kvadratmeter og er egnet til håndtering af fødevarer. Samtidig haves kontorlokaler tilknyttet til butikken, mens her er gode muligheder for ekspeditørvirksomheder, som følge af flere porte egnet til at læsse lastbiler.

Statistik for SØ området

Aalborg Syd Øst har en lille stigning i antallet af indbyggere, hvilket kan ses ved fremgangen i antallet af husstande i perioden 2013-2015. Antallet af husstande er steget fra 6.669 til 6.774, hvilket bevidner flere indbyggere. Området har dog gennem tiden også hovedsageligt været boligområde og grønne områder.

Som følge af at lang de fleste bygninger i dette område bruges til bosættelse og bolig er antallet af erhvervslejemål, og specielt antallet af kontorlejemål er stabilt – eller rettere “stille stående”. I perioden 2013-2015, har antallet af kontorer udbudt i området været under 90, men har dog taget til fra 82 til 85.

Kik her hvis du er interesseret i investeringsejendomme i Aalborg SØ

Lokalebasen.dk er en af Danmarks største portaler for investering i fast ejendom. Vi har samlet alle investeringsejendomme til salg i en oversigt, så du nemt kan finde hvad du leder efter. Er du interesseret i investeringsejendomme i Aalborg SØ vil vi med glæde hjælpe dig.  Vi har mange års erfaring i branchen, og med et bredt netværk er vi den rette partner for dig. Er du interesseret i at sælge investeringsejendomme kan lokalebasen.dk tilbyde promovering i særklasse.

Lær om Kontor i Aalborg er noget for dig

Se med på nedenstående video, og bliv klogere på hvordan livet i Aalborg gør sig til kende.