Kontorlokaler i Nibe, Svenstrup og Støvring

Syd for Aalborg findes en række interessante, kulturelle samt erhvervsmæssigt attraktive byer. Både Nibe, Svenstrup og Støvring indeholder en stor række af forskellige kontorlokaler til leje, og er beliggende kun få kilometer fra Aalborg Centrum. Leder du efter det perfekte kontorlokale i udkanten af Aalborg kan du med fordel læse videre om Nibe, Svenstrup og Støvring og dermed skabe dig et overblik over hvad der kan lade sig gøre i disse byer.

Find kontorlokaler til leje i Nibe, Svenstrup og Støvring

Iværksætterbyen Nibe

Nibe er beliggende 21 km vest for Aalborg og 26 km øst for Løgstør tæt på Limfjorden. Nibe hører til Aalborg Kommune men har sit helt eget kulturelle præg og er blandt andet vært for Nibe Festival. Nibe yder stor support til dets erhvervsliv og tilbyder bl.a. opbakning til iværksættere og sørger for at stille erhvervsarealer og kontorlokaler til rådighed for potentiel ekspansion af byens nuværende virksomheder.

Rigt Erhvervsmiljø i Svenstrup

Svenstrup er en yderst attraktivt område for erhverv og huser allerede store velkendte virksomheder som Tulip og Arla Foods. Er man derfor på udkig efter kontorlokaler i et rigt erhvervsmiljø tilbyder Svenstrup utroligt gode muligheder. Attraktive lokaler af topmoderne arkitektur kan findes i Svenstrup, og leder du efter en ny beliggenhed for din virksomhed, så er Svenstrup et kig værd.

Kontorlokaler i Svenstrup

Erhvervsbyen Støvring

Kun 20 km syd for Aalborg Centrum finder man den interessante erhvervsby Støvring. Er du på udkig efter et attraktivt virksomhedsmiljø tilbyder Støvring et hav af muligheder. Støvring giver mange muligheder for at virksomheder kan udvikle sig i form af Business Park Nord som lover virksomheder fleksible rammer i et professionelt forretningsmiljø. Dermed kan man som virksomhed eller iværksætter nemt leje kontorlokaler af god kvalitet.

Kontor til Leje i Støvring

Statistik for Nibe, Svenstrup & Støvring

2013 2013
Antal kontorer 382 415
Antal husstande 13445 13967

Find din næste investeringsejendom i Nibe, Svenstrup og Støvring her

Lokalebasen.dk gør det nemmere for dig at finde investering i fast ejendom i Danmark. Vi samler alle investeringsejendomme til salg i Nibe, Svenstrup og Støvring i en oversigt, så du nemt kan skabe et overblik over områdets investeringsmuligheder. Vi har mange års erfaring i branchen, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at rådgive dig såfremt du har spørgsmål. Er du interesseret i at sælge din ejendom kan lokalebasen.dk også hjælpe dig, vi giver dig den bedst mulige promovering på markedet.