Kontorer Udlejes i Aabybro, Pandrup og Brovst

Nordvest for Aalborg Centrum finder man Aabybro, Pandrup og Brovst. Leder man efter godt prisvenlige kontorlokaler til leje tæt på Aalborg Centrum tilbyder disse byer interessante muligheder. Selvom Aabybro har det dobbelte antal indbyggere som Pandrup og Brovst fremstår alle byerne interessante for virksomheder på udkig efter det perfekte kontorlokale.

Søg udlejning af kontorlokaler i Aabybro, Pandrup og Brovst

Gode Vækstmuligheder i Aabybro

Aabybro er beliggende nordvest for Aalborg Centrum i Vendsyssel og har 5558 indbyggere. Byen huser en række store kendte erhvervsvirksomheder, her kan bl.a. nævnes TV2 og Ryå Mejeri. Virksomheden tilbyder som resultat af dens erhvervsmæssige indflydelse gode vækstmuligheder i form af velbeliggende kontorlokaler til leje i Aabybro Centrum.

Find Attraktive Kontorlokaler i Pandrup

Pandrup er en mindre by Vendsyssel med kun 2880 indbyggere. På trods af virksomhedens størrelse har den både haft en andel i markedet for produktion af mobiltelefoner samt fladskærme. I dag findes kommunikationsvirksomheden Cobham Satcom og byen tilbyder mange attraktive og velindrettede kontorlokaler til leje.

Kontorer til Gode Priser i Brovst

Mellem Aabybro og Fjerritslev findes byen Brovst. Brovst ligger 25 km. fra Aalborg Centrum og tilbyder kontorlokaler til favorable priser hvilket gør byen velegnet til små og mellemstore virksomheder. Især i Brovst centrum kan velindrettede lokaler findes.

Statistik for Aabybro, Pandrup & Brovst

2013 2013
Antal kontorer 357 375
Antal husstande 11229 11484

Kik her og finde din næste investeringsejendom

Er du på udkig efter investering i fast ejendom skal du besøge lokalebasen.dk. Vi er et af Danmarks største portaler for investeringsejendomme til salg. Ved at samle alle investeringsmuligheder i en oversigt kan du nemt få et overblik over investeringsejendomme i Aabybro, Pandrup og Brovst. Vi tilbyder ejendomme inden for typerne kontor, butik, lager og produktion. Du er velkommen til at kontakte os, vores dygtige og motiverede medarbejdere står altid klar til at rådgive dig, såfremt du har spørgsmål.