Kontorlokaler i Skalborg, Gug og Universitetskvarteret

Skalborg, Gug og Universitetskvarteret er alle karakteriseret ved at være de mere koncentrerede erhvervsområder i Aalborg med mange interessante kontorlokaler til leje. Er du på udkig efter kontorlokaler kan du derfor fortsætte din læsning nedenfor hvor du samtidig vil få en forståelse om markedet for udlejning af erhvervslejemål i Skalborg, Gug og Universitetskvarteret.

Find kontorlokaler til leje i Aalborg SV

Kontor udlejes i Skalborg

Skalborg er beliggende i den sydlige del af Aalborg omtrent seks kilometer syd for Aalborg Centrum. Bydelen er kendt for dens meget koncentrerede erhvervsområder og huser bl.a. handelsområdet City Syd hvor over 100 butikker finder sted. Er du derfor på udkig efter kontorlokaler til leje i et populært erhvervsområde, så er Skalborg en god mulighed.

På denne måde forbindes indre by med Øgade kvarteret og universitetsområdet. Aalborg Universitet råder over mange forskellige uddannelser, inden for alt lige fra medicin, biologi og teknik til salg, økonomistyring og strategi. På denne måde forbinder denne bydel erhvervslivet med dygtige unge mennesker, som skal være med til at føre erhvervslivet frem, både inden for den kontorrelaterede servicebranche, IT udvikling og den specifikke medicin industri.

Kontorer i Gug

Gug er en del af det sydlige Aalborg og består ligesom Skalborg af mange af attraktive erhvervsområder. Årsagen til at denne del er den attraktive forbindelse til de studerende på universitetet, og den nylærte viden, samt de gode logistiske forbindelser et kontor vil have. De nemme trafikmuligheder vil gøre et erhvervslejemål attraktivt, da både konsulenter, kørende sælgere eller lignende virksomheder vil have nemme forhold.

Leder du efter det perfekte kontorlokale kan du med fordel foretage en søgning i bydelen Gug.

Kontormulighederne i Universitetskvarteret

Universitetskvarteret er opvokset som følge af Aalborg Universitet. Denne meget interessante og kulturelle del af Aalborg har opkaldt dets veje efter nobelprisvindere og området huser adskillige lokaler til kontor. Som følge af den tættere befolkning i dette område, samt mange forbipasserende, i både bil, offentlig transport og på cykel, er det et ideelt sted at have kaffebarer, bagerbutik eller lignende i de eksisterende ledige erhvervslejemål, som følge af en høj eksponeringsværdi.

Ønsker din forretning at bosætte sig i Aalborg burde et kig i Universitetskvarteret være en selvfølge.

Find det perfekte kontorlokale i Universitetskvarteret

Statistik for Skalborg, Gug & Universitetskvarteret

Til trods for at området generelt er populært for både virksomheder og private, er der tilbagegang både værende udbudte kontorer og husstande ved Skalborg, Gug og universitetet. Mange studerende er flyttet ind mod byen, eller er generelt bosat i eller omkring Øgadekvarteret eller Aalborg centrum, i stedet for i Skalborg. De udbudte husstande er faldet fra 42.505 til 41.775 i perioden 2013-2015, mens der har været en fald på godt 200 udbudte kontorlokaler i samme periode, idet dette faldt fra 1.315 til 1.105.