Ledige Kontorlokaler i Nørre Tranders og Sønder Tranders

Mange virksomheder ønsker kontorlokaler til leje i rolige omgivelser med realistiske omkostninger til følge. Dog kan en nærhed til byens centrum tilbyde mange fordele, hvorfor områder som Nørre Tranders og Sønder Tranders er ideelt til mange erhvervsformål. Du kan læse videre om markedet for kontorlokaler i Nørre Tranders og Sønder Tranders samt finde områdets aktive lejemål nedenfor.

Find dit næste kontorlokale i Nørre & Sønder Tranders

Gode kontormuligheder i Nørre Tranders

Nørre Tranders er beliggende i Aalborg Øst og er en tidligere landsby. Bydelen består af Nørre Tranders kirke samt den gamle Nørre Tranders landsby. Ønsker man kontorlokaler til leje i Aalborgs rolige og lokale miljøer kan du med fordel klikke dig videre og finde bydelens ledige lejemål.

Idet dette byområder ligger uden for Aalborg er kvadratmeterpriserne lavere end de er mange andre steder. Dette har medført en øget efterspørgsel efter kontorer og domicilbygninger her, som følge af de gode logistiske og trafikale forbindelser som er opstået sammen med opførslen af motorvejen og hovedvejene. Den højere efterspørgsel har medført flere byggerier, i perioden 2013 til 2015 er antallet af udbudte kontorer steget fra 250 til 270, mens her har været flere husstandsbyggerier som følge den øgede beskæftigelse i nærområdet. Antallet af husstande er steget fra 7.730 til 7.820 i samme periode, hvilket bevidner om et øget tempo i denne bydel.

Interessant erhvervsliv i Sønder Tranders

Kun syv kilometer fra Aalborg Centrum står Sønder Tranders som udgør den sydlige del af Aalborg Øst. Kvarteret er særdeles attraktivt for kontorlokaler samt andre boligsøgere da byen er beliggende tæt på Aalborg Universitet. Ønsker man at være en del af et ungt og kreativt miljø, kan kontorlokaler i Sønder Tranders være en mulighed for dig.

Erhvervslivet i området er præget af både logistiske virksomheder og lettere produktion, hvilket på alle måder gør det muligt for mange servicevirksomheder at opstå til at hjælpe og servicere det opståede erhverv. Eksempelvis har DSV flere filialer i og omkring Tranders områderne.

Investering i fast ejendom kan findes her

Ønsker du at investere i fast ejendom, så er Lokalebasen.dk noget for dig. Siden vores start i 2008 har vi behandlet mange investeringssager, hvorfor vores erfaring med sikkerhed kan komme dig til gode i din søgning efter investeringsejendomme til salg i Nørre Tranders og Sønder Tranders. Vores store database gør det muligt at tilbyde investeringsejendomme til salg inden for emnerne kontor, butik, produktion og lager. Hvis du er interesseret i at sælge din investeringsejendom vil vi med glæde hjælpe dig med at skabe den bedst mulige promovering for ejendommen.