Samarbejdspartnere

Kontorfællesskaber.dk

Partneren kontorfællesskaber.dk formidler kontakt mellem kontorhoteller eller kontorfællesskaber og erhvervsdrivende der søger efter dette. På den måde gøres det nemt og gratis for erhvervsdrivende at finde en kontorplads eller et privat kontor i større ejendomme, let tilgængelig med offentlig transport eller egen kørsel.

Læs gerne mere om partneren på deres hjemmeside.

Lokalebasen.dk

Denne partner står for at formidle kontakt mellem virksomheder der søger lejemål og virksomheder, ejendomsadministratorer eller ejendomsselskaber som har ledige erhvervslejemål. Lokalebasen.dk har således etableret en portal for erhvervsudlejning, som er gratis for søgende at benytte. De har ikke blot kontorlokaler, men portalen råder også over lager-, værksteds- og selvfølgelig kontorlokaler. Dertil har de udvidet med co-working og eventspace/mødelokaler.

Du kan læse mere om denne partner på deres hjemmeside.

IvsStiftelse.dk

Denne partner har specialiseret sig i at gøre iværksætter drømme mulige på under 2 døgn. Du kan herved oprettet IVS på mindre end 48 timer, uden brug af advokat eller revisor. Det er således billigt og nemt at oprette selskabet, alt imens du kan være sikker på at det hele lever op til reglerne og lovgivningen.

Du kan læse mere om Ivsstiftelse på deres hjemmeside.

2Move

Partneren 2move.dk har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med finde de rigtige lokaler, det rigtige sted og til den rigtige pris ved brug af et stærkt professionelt netværk. De bistår samtidig i forhandlinger omkring kontrakter og lejeaftaler, mens de kan hjælpe med at finde de rigtige udbydere til hjælpe Jer med den rette strategi eller profilering af virksomhedens, dens evner og ansatte.

Kig nærmere på deres hjemmeside for mere information.

Albæk Kommunikation

Har du brug for hjælp til kommunikationsprojekter inden for ejendoms- eller byggebranchen, kan vores partner Albæk Kommunikation hjælpe. De arbejder både med online og offline kommunikation i forskellige sammenhænge og kan hjælpe både med rådgivning, planlægning og udførelse af kampagner.

Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside.

Housing Denmark

Partneren Housing Denmark henvender sig til det private boligmarked, og hjælper både køber og sælger med at finde det der matcher deres behov. De fungerer som en mægler, men kan måske ikke betegnes som en ordinær gammeldags mægler, da de hele tiden er med på det seneste og nyeste og har et stort og stærkt netværk.

Du kan læse mere om dem, og deres nye projekt “gratis boligvurdering” på deres hjemmeside.

Junk Busters

De fleste tager affalds afhentning forgivet, men det er lidt mere kompliceret end det. Hos vores partner Junk Busters kan du få en skræddersyet løsning vedrørende alle former for affald, både som lille eller stor virksomhed, samt som bygningskonstruktører og projekter.

Du kan læse mere om dem og deres services på deres hjemmeside.

Base1

Denne partner henvender sig til regulært salg af andelslejlighed og ejerlejligheder i København. De fungerer som mægler for private i jagten på tag over hovedet. De har netop lanceret projektet “Gratis salgsvurdering” som gavner både sælgende og købende.

Du kan læse mere om dem på dere hjemmeside.