Find kontorlokaler til leje i Hasseris, Hobrovej og Vejgaard

Aalborg indeholder mange interessante erhvervskvarterer med både store og små kontorlokaler til leje. Selvom Aalborg Centrum huser en stor del af byens kontorer, finder mange lejere det attraktivt at undersøge byens yderligere muligheder hvad angår kontorlokaler til leje. Ønsker du at få yderligere information på markedet for kontorlokaler i Aalborg, kan du med fordel læse videre.

Ledige kontorlokaler i Aalborg

Kontorlokaler i Hasseris

Hasseris er en bydel i det sydvestlige Aalborg og har 11685 indbyggere (2016). Byen indeholder gode muligheder for udlejning af kontorlokaler og er især velegnet til forskellige servicevirksomheder. Hasseris har ry for at være en af de mere prominente dele af Aalborg, og du kan derfor ligeledes finde velindrettede og smukke kontorlokaler til leje i byen.

Denne bydel er beliggende en kende sydvest for Aalborg centrum, men hører stadig unders samme postnummer som Aalborg C, nemlig 9000. Skal man slå virksomhederne og erhvervslivet over en bred kam, er det hovedsageligt servicevirksomheder og detailvirksomheder som har kontor eller butik her. Der findes dog enkelte engros virksomheder som både har showrooms, domiciler og kontorer i denne bydel, hovedsagelig grundet de gode parkeringsmuligheder, som er en mangelvare i indre by.

Servicevirksomheder i området præges generelt af virksomheder inden for juridiske dilemmaer, overtagelser eller værdiansættelse. Herved er det hovedsageligt advokatselskaber, ejendomsselskaber og ejendomsmæglere som har kontorer her, hvorved der kan give sparringsmuligheder ved at integrere sig i lokalmiljøet og herved skabe nye forretningsforbindelser.

Hobrovejskvarteret

Hobrovejskvarteret består af områderne langs begge sider af Hobrovej og grænser derfor op til både Hasseris som Aalborg Centrum. Ved den evigt pulserende hovedindfaldsvej Hobrovej findes mange særdeles attraktive kontorlejemål med velindrettede kontorlokaler.

Denne bydel ligger cirka 3 kilometer syd for Aalborg centrum, og har lidt over 6.500 indbyggere. Både Kornblomstkvarteret og Kærby regnes som en den af Hobrokvarteret, som udgangspunkt grunden det lave befolkningstal i disse. Samtidig er der ikke den store industri eller aktivitet i erhvervslivet her.

Statistik for Hasseris, Hobrovej & Vejgaard

Som følge af den lave aktivitet i området, er flere ledige erhvervslejemål blevet nedlagt eller omdannet til private boliger, såfremt det var tilladt af kommunalplanen. Herved har der været en nedgang i kontorer i perioden 2013-15 fra 1310 til 1100 kontorer. Samtidig har der også været nedgang i antal husstande i samme periode, fra 42.500 til 41.700.

Find dit kontor i Vejgaard

Vejgaard er beliggende sydøst for Aalborg Centrum og indeholder 14160 indbyggere. Bydelen har bevaret sit landsbypræg og er derfor særdeles velegnet til forretninger som søger kontorlokaler til leje i mere idylliske og rolige omgivelser. Årsagen til at det ses attraktiv for virksomheder at placere sig her, er at her er gode logistiske forbindelser, som følge motorvejsnetværket E45, Ådalsmotorvejen og diverse ringveje imod Ålborg og byens industriområdet, samt havnen.

Herved er det nemt for transportvirksomheder og større produktionsvirksomheder at distribuere deres varer, mens det er nemt for konsulentvirksomheder at komme rundt til kunder i og omkring Aalborg by. Slutteligt er det en fordel for servicevirksomheder inden for IT, elektronik og generelt support at have kontor i en af de ledige erhvervslejemål her, som følge af god kontakt til private og kommercielle kunder i og omkring Aalborg.

Se erhverv til leje i Aalborg

Find investeringsejendomme til salg i Hasseris, Hobrovej og Vejgaard

Lokalebasen.dk er en af landets førende portaler for salg og promovering af investering i fast ejendom. Med vores brede netværk og erfaring kan vi give dig professionel hjælp til både salg og køb af investeringsejendomme i Hasseris, Hobrovej og Vejgaard. Du kan på Lokalebasen.dk finde investeringsejendomme til salg inden for både kontor, butik, lager og produktionsejendomme. Vores hjemmeside er perfekt for alle i erhvervsbranchen med interesse i investering i fast ejendom, og vi glæder os til at hjælpe dig i din søgning.