Kontorlokaler udlejes i Nørre Uttrup og Bouet

I det østlige Nørresundby finder du Nørre Uttrup og Bouet. I Bouet bliver den Nordjyske Motorvej delt i Frederikshavnmotorvejen og Hirtshalsmotorvejen imens Hjørring vej passerer igennem både Bouet og Nørresundby. Både Nørre Uttrup og Bouet består af en række større industriområder, hvorfor mange virksomheder finder det attraktivt at leje kontorlokaler. Ønsker du få en dybere indsigt i Nørre Uttrup og Bouet kan du med fordel læse videre.

Find kontor i Nørre Uttrup

Erhverv i Nørre Uttrup

Nørre Uttrup indeholder 5640 indbyggere og er beliggende kun 4 km fra Aalborg Centrum via Limfjordsbroen. Søger du kontorlokaler til leje i Nørresundby så er Nørre Uttrup en god mulighed, byen indeholder især erhvervsområder med lidt tungere industri og der er rig mulighed for at finde velindrettede lokaler for din forretning.

Kontorlokaler i Bouet

Bouet er et mindre kvarter i Nørresundby kun 6 km fra Aalborg Centrum. Kvarteret kan findes i det østlige Nørresundby og indeholder en række af vejsammenføringer hvorfor trafikforholdende i Bouet er særdeles attraktive. Som følge af de gode trafikale forhold kan virksomheder finde attraktive kontorlokaler til leje i Bouet, hvor både Nørresundby Centrum og Aalborg Centrum er inden for rækkevidde.

Statistik for Nørre Uttrup & Bouet

2013 2013
Antal kontorer 347 361
Antal husstande 11.816 12.390

Investeringsmuligheder i Nørre Uttrup og Bouet

På lokalebasen.dk har vi samlet alle investeringsejendomme for Nørre Uttrup og Bouet i en nemt tilgængelig oversigt. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vores erfaring viser, at et enkelt design er vejen frem. Derfor kan du nemt finde investering i fast ejendom i Nørre Uttrup og Bouet ved at benytte dig af vores side. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at give dig en hjælpende hånd, såfremt du har spørgsmål.