Kontorer Udlejes i Aabybro, Pandrup og Brovst

Nordvest for Aalborg Centrum finder man Aabybro, Pandrup og Brovst. Leder man efter godt prisvenlige kontorlokaler til leje tæt på Aalborg Centrum tilbyder disse byer interessante muligheder. Selvom Aabybro har det dobbelte antal indbyggere som Pandrup og Brovst fremstår alle byerne interessante for virksomheder på udkig efter det perfekte kontorlokale.

Søg udlejning af kontorlokaler i Aabybro, Pandrup og Brovst

Gode Vækstmuligheder i Aabybro

Aabybro er beliggende nordvest for Aalborg Centrum i Vendsyssel og har 5558 indbyggere. Byen huser en række store kendte erhvervsvirksomheder, her kan bl.a. nævnes TV2 og Ryå Mejeri. Virksomheden tilbyder som resultat af dens erhvervsmæssige indflydelse gode vækstmuligheder i form af velbeliggende kontorlokaler til leje i Aabybro Centrum.

Find Attraktive Kontorlokaler i Pandrup

Pandrup er en mindre by Vendsyssel med kun 2880 indbyggere. På trods af virksomhedens størrelse har den både haft en andel i markedet for produktion af mobiltelefoner samt fladskærme. I dag findes kommunikationsvirksomheden Cobham Satcom og byen tilbyder mange attraktive og velindrettede kontorlokaler til leje.

Kontorer til Gode Priser i Brovst

Mellem Aabybro og Fjerritslev findes byen Brovst. Brovst ligger 25 km. fra Aalborg Centrum og tilbyder kontorlokaler til favorable priser hvilket gør byen velegnet til små og mellemstore virksomheder. Især i Brovst centrum kan velindrettede lokaler findes.

Statistik for Aabybro, Pandrup & Brovst

20132015
Antal kontorer357375
Antal husstande11229
11484

Kik her og finde din næste investeringsejendom

Er du på udkig efter investering i fast ejendom skal du besøge lokalebasen.dk. Vi er et af Danmarks største portaler for investeringsejendomme til salg. Ved at samle alle investeringsmuligheder i en oversigt kan du nemt få et overblik over investeringsejendomme i Aabybro, Pandrup og Brovst. Vi tilbyder ejendomme inden for typerne kontor, butik, lager og produktion. Du er velkommen til at kontakte os, vores dygtige og motiverede medarbejdere står altid klar til at rådgive dig, såfremt du har spørgsmål.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit