Kontorer i Aalborg Øst

Aalborg indeholder mange interessante bydele hvad angår attraktive kontorlokaler. Aalborg Øst hører til den østlige del af byen og har med 12634 indbyggere en væsentlig betydning for byen og dens erhvervskultur. Du kan nedenfor læse videre omkring Aalborg Øst eller komme nærmere i din søgning efter det perfekte kontor i Aalborg.

Find dit næste kontor i Aalborg Øst

Aalborg Øst er et af de mest betydelige erhvervsområder i Aalborg og huser adskillige interessante arbejdspladser. Aalborg Universitet tilhører Aalborg Øst og er et populært erhvervsområde imens den nordlige den af bydelen ligeledes er hjemsted til mange af byens virksomheder.

Aalborg Øst er en af Aalborgs nyeste bydele hvis nuværende bebyggelse og planlægning stammer fra 1960’erne. Som følge af dette er både nystartede virksomheder som større modne selskaber velkomne i denne yderst interessante bydel.

Denne bydel går også under navnet Aalborg Universitetskvarter, idet områdets planlægning, byggeri og demografi præges veldigt af de mange studerende på Aalborg Universitet, som er kendt for sine store forcer inden for Økonomi, Elektronik, Naturvidenskab og selvfølgelig medicin. Aalborg Universitet har udvidet utrolig meget gennem årerne, og der ligger faktisk en af deling i København.

Erhvervslejemål i området

Kendetegnende for Aalborg Øst er, at klart de fleste virksomheder og erhvervslokaler er egnet til lager eller produktion. Årsagen til dette tænkes, at være at den tungere industri og produktion som blev udviklet og fremkom under urbaniseringen og industrialiseringen har sat sit præg på den senere udvikling og tankegang omkring erhvervslivet i området.

Tiltrods for at erhvervslejemålene i området generelt set er henvendt til produktion, opbevaring eller transport, ses også flere domiciler for større koncerner. Dette skyldes, at jorden er billigere end på vestsiden af Aalborg, alt imens motorvejen E45 og den dertilhørende hovedvej ud mod og forbi Aalborg Universitet gør transport og tilkørsel nem for bilister som arbejder i diverse kontordomiciler.

Et domicil med krudt i

Til trods for at der ikke eksisterer mange ledige kontorlejemål i Øst Aalborg, er området ganske interessant. Asetek som leverer vandafkøling til datacentre er etableret her, og er børsnoteret på den norske børs. De har indgået flere store aftaler om levering af maskineri som skal afkøle datacentre og hosting steder med vand og ikke med luft, som det ellers har været kutymen indtil nu.

Det kan således være, at flere store domiciler og opbevaringsområder i fremtiden, både i Danmark og udlandet, vil have et dansk logo på døren til serverrummene. Det er måske værd at overveje nedkøling af ens server når man rykker til et nyt kontor, da dette øger effektiviteten af serveren.

Ledige kontorer

Til trods for at Aalborg Øst generelt set er kendetegnet ved produktion og opbevaring i forhold til erhvervslejemål, er der i perioden 2013 til 2015 sket en fremgang i antallet af udbudte kontorlokaler og erhvervslokaler egnet til kontor. På 2 år er antallet af udbudte kontorer steget fra 261 til 278, hvilket må bevidne at erhvervslivet udvider sig, mens flere servicevirksomheder opstår. Samtidig er området generelt blevet større, idet antallet af husstande i samme periode er steget fra 7.733 til 7.829, som følge af flere nybyggerier.

Find gode muligheder for investering i fast ejendomme i Aalborg Øst

Vi har hos Lokalebasen.dk mange års erfaring med formidling af investeringsejendomme i Danmark. Vores brede udvalg af ejendomme til salg er alle samlet i et overblik, hvilket sikrer at du nemt og flydende, kan finde investeringsejendomme til salg i Aalborg Øst. Vi tilbyder ejendomme inden for kategorierne kontor, butik, lager og produktion. Hvis du er interesseret i at sælge en investeringsejendom, kan vi også hjælp dig med at skabe optimal eksponering af din ejendom. Vi glæder og til at hjælpe dig.