Kontorlokaler til leje i Brønderslev, Vadum og Vestbjerg

Tæt på Hirshalsmotorvejen nord for Aalborg og Nørresundby finder man byerne Brønderslev, Vadum og Vestbjerg. Leder man efter ledige kontorlokaler i prisvenlige omgivelser kan man med fordel forsætte sin søgning i Brønderslev, Vadum og Vestbjerg. Du vil også kunne finde en mere dybdegående forklaring for erhvervsmarkedet i de enkelte byer.

Se lokaleleje i Brønderslev, Vadum og Vestbjerg

Kontor i Brønderslev

Med et kontorlokale i Brønderslev vil man være beliggende i midten af Vendsyssel med 26 kilometer til Aalborg og 40 kilometer til Frederikshavn. Denne stationsby er kendt for sin tunge indstri inden for metal hvor bl.a. A/S Perder Nielsen Beslagfabrik og Nyfors har hjemsted. Byen giver perfekte udviklingsmuligheder for små som store virksomheder og tilbyder ligeledes attraktive kontorlokaler til leje i mange størrelser og former.

Kontormuligheder i Vadum

Hvor Brønderslev indeholder over 12.000 indbyggere huser Vadum omkring 2300 indbyggere. Vadum er en satellitby 10 kilometer nord fra Aalborg. Byen er hjemsted til mange smukke kontorer til leje, hvilket Color Print, Nordjysk Møbelværk og andre store virksomheder allerede har taget nytte af. Leder din virksomhed efter kontorlokaler til leje tæt på Aalborg, så er Vadum et besøg værd.

Attraktive Muligheder i Vestbjerg

Vestbjerg er endnu en satellitby til Aalborg beliggende kun 11 kilometer nord for Aalborg. Vestbjerg er Nordjyllands mest velhavende by, hvorfor Vestbjerg tilbyder særdeles attraktive og velindrettede kontorlokaler til leje. Byen har oplevet en befolkningsvækst siden 1970’erne og lover gode trafikale forhold.

Statistik for Brønderslev, Vadum & Vestbjerg

20132015
Antal kontorer311331
Antal husstande11.293
11.806

Find din næste investeringsejendom i Brønderslev

Hvis du er interesseret i investeringsejendomme til salg, så er lokalebasen.dk den rette side for dig. Vi er en af Danmarks største sider for investering i ejendomme. Med mange års erfaring kender vi markedet, og vi kan hjælpe dig med at finde investeringsejendomme i Brønderslev. Vi tilbyder ejendomme inden for typerne kontor, butik, lager og produktion. Du er velkommen til at kontakte os, vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig, såfremt du har brug for hjælp.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit