Kontorlokaler til leje i Brønderslev, Vadum og Vestbjerg

Tæt på Hirshalsmotorvejen nord for Aalborg og Nørresundby finder man byerne Brønderslev, Vadum og Vestbjerg. Leder man efter ledige kontorlokaler i prisvenlige omgivelser kan man med fordel forsætte sin søgning i Brønderslev, Vadum og Vestbjerg. Du vil også kunne finde en mere dybdegående forklaring for erhvervsmarkedet i de enkelte byer.

Se lokaleleje i Brønderslev, Vadum og Vestbjerg

Kontor i Brønderslev

Med et kontorlokale i Brønderslev vil man være beliggende i midten af Vendsyssel med 26 kilometer til Aalborg og 40 kilometer til Frederikshavn. Denne stationsby er kendt for sin tunge indstri inden for metal hvor bl.a. A/S Perder Nielsen Beslagfabrik og Nyfors har hjemsted. Byen giver perfekte udviklingsmuligheder for små som store virksomheder og tilbyder ligeledes attraktive kontorlokaler til leje i mange størrelser og former.

Kontormuligheder i Vadum

Hvor Brønderslev indeholder over 12.000 indbyggere huser Vadum omkring 2300 indbyggere. Vadum er en satellitby 10 kilometer nord fra Aalborg. Byen er hjemsted til mange smukke kontorer til leje, hvilket Color Print, Nordjysk Møbelværk og andre store virksomheder allerede har taget nytte af. Leder din virksomhed efter kontorlokaler til leje tæt på Aalborg, så er Vadum et besøg værd.

Attraktive Muligheder i Vestbjerg

Vestbjerg er endnu en satellitby til Aalborg beliggende kun 11 kilometer nord for Aalborg. Vestbjerg er Nordjyllands mest velhavende by, hvorfor Vestbjerg tilbyder særdeles attraktive og velindrettede kontorlokaler til leje. Byen har oplevet en befolkningsvækst siden 1970’erne og lover gode trafikale forhold.

Statistik for Brønderslev, Vadum & Vestbjerg

2013 2013
Antal kontorer 311 351
Antal husstande 11.293 11.806

Find din næste investeringsejendom i Brønderslev

Hvis du er interesseret i investeringsejendomme til salg, så er lokalebasen.dk den rette side for dig. Vi er en af Danmarks største sider for investering i ejendomme. Med mange års erfaring kender vi markedet, og vi kan hjælpe dig med at finde investeringsejendomme i Brønderslev. Vi tilbyder ejendomme inden for typerne kontor, butik, lager og produktion. Du er velkommen til at kontakte os, vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig, såfremt du har brug for hjælp.