Kontorer i City, Vestbyen og Øgadekvarteret

City, Vestbyen og Øgadekvarteret udgør en stor del af Aalborgs kontorlokaler til leje. Med både store som små kontorlokaler og mulighed for at være en del af et kontorfællesskab kan du med sikkerhed finde lokaler af interesse i denne del af Aalborg.

Find dit næste kontorlokale til leje i City, Vestbyen og Øgadekvarteret

Ledige kontorer i City

Aalborg Centrum udgør Aalborgs tættest befolkede område, og indeholder derfor kontorer af alle varianter. Både administration og de mere kreative fag er kendetegnet for de virksomheder som vælger at leje kontorlokaler i området.

Kontorlokaler i Aalborg har tendens til at være små og dyrere per kvadratmeter end de lokaler som er til rådighed enten lidt fra centrum eller uden for byen. Til gengæld er der transportmulighederne og tilkørselsmulighederne rigtig gode for kontorlejemål i og omkring Aalborg Centrum, generelt fordi der er motorveje, ringvej, tog og bus tilgængelig.

Samtidig er der begyndt at opstå flere kontorhoteller i indre by, som følge af høje priser og mange startups, samt et stort antal af mindre konsulent- og service virksomheder inden for IT, juridiske områder, økonomi og strategi. På den måde får de mindre erhvervsdrivende et billigt tag overhovedet med mulighed for telefonpasning.

Kontorlokaler i Vestbyen

Selvom Vestbyen er beliggende tæt på Aalborg Centrum har byen sin helt egen attraktive identitet. Bydelen er kendetegnet ved dets grønne villaområde, et flot maritimt miljø og Stadionområdet som er et stærkt ikon for bydelen.

Vestbyen ligger vest for Aalborg Centrum, og havde i 2013 lidt over 13.500 indbyggere. Byen bærer generelt præg af specielforretninger på Søheltekvarterets torv og på Kastetvej, og har flere supermarkeder og dagligvarebutikker. Som følge af Aalborg Station og Aalborg Vestby station er det nemt for mange at transportere sig til og fra indre by, hvilke gør det attraktivt af have kontorlokaler eller virksomheder. Prisniveauet er en kende lavere end det er i indre by, mens transport- og parkeringsmulighederne er markant bedre, hvorfor det klart kan anbefales at have kontor i denne del af Aalborg.

Samtidig er der mange studerende beboende i dette område, som følge af den korte afstand og gode transportmuligheder til flere af Aalborg Universitets (AAU) afdelinger og forelæsningssale, samt eksamenshaller.

Der er store planer for at videreudvikle byens særlige kvaliteter, og dermed give plads til erhvervsvirksomheder i sammenhæng med kontorlokaler til leje. Leder din virksomhed derfor efter kontorer til leje i et område med en særpræget identitet, så er Vestbyen en god mulighed.

Statistik for City, Vestbyen & Øgadekvarteret

Generelt har der været tilbagegang i antallet af udbudte kontorer og husstande, af ukendte årsager. Mellem 2013 og 2015 er antallet af udbudte kontorer, udlejet eller tomme, faldet fra 1316 til 1106, svarende til et fald på godt 16 procent, hvilket er en del over landsgennemsnittet i samme periode. Samtidig er antallet af udbuddet af husstande faldet omkring 700 styk siden 2013. Dette kan dog skyldes tilflytning til indre by, hvilket af vist sig ved højere priser i indre by.

Udlejning af kontorlokaler i Øgadekvarteret

Øgadekvarteret udgør Aalborg midtbys østlige område. Bydelen huser en række kreative og velindrettede kontorlokaler. Med tæt afstand til Aalborg Centrum udgør Øgadekvaretet et attraktivt område for mange virksomheders søgen efter kontorlokaler til leje i Aalborg.

Årsagen til at området er attraktivt skyldes at der er store boligområder, som følge af tilflytning under industrialiseringen. Grundet tilflytningen skete der en stærk udvikling inden for servicesektoren, hvilket fortsat er det primære beskæftigelsesområde i denne del af Aalborg.

Er du interesseret i investering i fast ejendom så kig her

Ønsker du at købe eller sælge investeringsejendomme, så er Lokalebasen.dk din optimale partner. Vi har en stor mængde af investeringsejendomme til salg i hele Danmark, og kan med vores nationale samt internationale netværk give service af absolut øverste kvalitet. Vi tilbyder investering i ejendomme i City, Vestbyen og Øgadekvarteret inden for emnerne kontor-, butik,- lager- og produktion. Vil du sælge fast ejendom, kan du også gøre dette hos Lokalebasen.dk. Vi leverer den absolut bedste eksponering for din ejendom.