Udlejning af Kontorlokaler i Dronninglund og Omegn

Kontor i Dronninglund

Byerne Dronninglund, Vodskov og Vester Hassing er beliggende nordøst for Aalborg. Både iværksættere som større virksomheder vælger at bosætte sig i disse interessante byer som huser kontorlokaler til leje i forskellige størrelser. Er du på udkig efter din virksomheds næste kontorlokale tæt på Aalborg kan du med fordel læse videre.

Find kontorlokaler til leje i Dronninglund, Vodskov og Vester Hassing

Spændende Erhvervsmiljø i Dronninglund

Dronninglund huser en række moderne kontorlokaler til leje som følge af byens forøgede fokus på at være en attraktiv erhvervsby. I byens nordlige del på Karetmager findes et spændende erhvervsmiljø for virksomheder på udkig efter lokaler i Dronninglund. Dronninglund har 3.328 indbyggere og er beliggende omkring 30 kilometer fra Aalborg Centrum.

Kontor i Vodskov

Vodskov er en interessant erhvervsby med 4.371 indbyggere. Som en satellitby til Aalborg huser Vodskov interessante muligheder for virksomheder med interesse i at leje kontorlokaler i udkanten af Aalborg. Vodskov ligger langs Limfjorden og har kun 11 kilometer til Aalborg Centrum.

Erhvervsudvikling i Vester Hassing

Omkring 17 kilometer fra Aalborg ligger Vester Hassing. Byen har siden 1976 set et stigende indbyggertal og har ligeledes set en accelereret erhvervsudvikling. Der er gode årsager til at lede efter kontorlokaler til leje i Vester Hassing da byens udvikling giver mere plads til både iværksættere samt større etablerede virksomheder. 

Statistik for Dronninglund, Vodskov & Vester Hassing

20132015
Antal kontorer257269
Antal husstande9361
10923

Din næste investeringsejendom kan findes i Dronninglund

Søger du investering i fast ejendom? Lokalebasen.dk er en af Danmarks mest innovative og erfarne portaler inden for investeringsejendomme til salg. Vores mange årige erfaring og store netværk er klar til at hjælpe dig i din søgning efter investeringsejendomme i Dronninglund. Er du på udkig efter at sælge din ejendom kan vi også hjælpe dig. Vi tilbyder fantastisk promovering, så du kan få en handel i hus på ingen tid. Vores portal er ideel for alle med interesse i branchen for investeringsejendomme, og vi glæder og til at hjælpe dig i din søgning.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit