Udlejning af kontorlokaler i Klarup og Storvorde

Klarup og Storvorde er begge satellitbyer til Aalborg. Begge områder ligger øst for Hadsund Landevej hvorimod Egensevej går igennem begge byer. Selvom byerne fremstår som uafhængige af Aalborg, er der kun lidt over 10 kilometer til Aalborg Centrum hvilket ligeledes gør byernes kontorlokaler særdeles attraktive. Storvorde dækker det største geografiske areal af de to byer, hvor Klarup indeholder flest indbyggere. Er du på udkig efter kontorlokaler til leje i Klarup og Storvorde kan du læse videre, og få en dybere indsigt ind i hvad der gør sig gældende i markeder for erhvervslejemål.

Søg kontorlokaler til leje i Klarup og Storvorde

Nye Muligheder i Klarup

Klarup er ikke kendt for dets mange kontorlokaler, men har stadig et godt tilgængeligt erhvervsområde med stort potentiale. Mellem Sønderkæret og Klarup Banesti er boligudbygning planlagt for at udvide Klarups erhvervsområde. Både håndværkserhverv og butikker med store pladskrav er i tankerne, når Klarup foretager udvidelse af deres erhverv, og dermed vil en øget efterspørgsel efter kontorlokaler til leje i Klarup ikke være en overraskelse.

Byudvikling i Storvorde

Storvorde er beliggende kun 3 km fra kysten, og har en geografisk tilknytning til Klarup mod vest, imens byen har Sejlflod mod syd. Kontorlokaler til leje i Storvorde er særdeles attraktivt som følge af den store befolkningsudvikling, som Storvorde har oplevet de seneste år. I de næste par år kan man forvente en signifikant byudvikling vest for Storvorde.

Statistik for Klarup & Storvorde

20132015
Antal kontorer8588
Antal husstande6.670
6.780

Du kan nemt finde din næste investeringsejendom i Klarup og Storvorde her

Er du på udkig efter investeringsejendomme til salg er du kommet det rette sted. Lokalebasen.dk er din førende portal for at finde investering i fast ejendom i Klarup og Storvorde. Vores store erfaring samt brede netværk sikrer at du nemt kan finde investeringsejendomme til salg. Søger du at sælge din investeringsejendom kan vi tilbyde professionel promovering på vores side. Klik dig derfor ind på vores side hvor vi står klar til at hjælpe dig i din søgning.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit