Udlejning af kontorlokaler i Klarup og Storvorde

Klarup og Storvorde er begge satellitbyer til Aalborg. Begge områder ligger øst for Hadsund Landevej hvorimod Egensevej går igennem begge byer. Selvom byerne fremstår som uafhængige af Aalborg, er der kun lidt over 10 kilometer til Aalborg Centrum hvilket ligeledes gør byernes kontorlokaler særdeles attraktive. Storvorde dækker det største geografiske areal af de to byer, hvor Klarup indeholder flest indbyggere. Er du på udkig efter kontorlokaler til leje i Klarup og Storvorde kan du læse videre, og få en dybere indsigt ind i hvad der gør sig gældende i markeder for erhvervslejemål.

Søg kontorlokaler til leje i Klarup og Storvorde

Nye Muligheder i Klarup

Klarup er ikke kendt for dets mange kontorlokaler, men har stadig et godt tilgængeligt erhvervsområde med stort potentiale. Mellem Sønderkæret og Klarup Banesti er boligudbygning planlagt for at udvide Klarups erhvervsområde. Både håndværkserhverv og butikker med store pladskrav er i tankerne, når Klarup foretager udvidelse af deres erhverv, og dermed vil en øget efterspørgsel efter kontorlokaler til leje i Klarup ikke være en overraskelse.

Byudvikling i Storvorde

Storvorde er beliggende kun 3 km fra kysten, og har en geografisk tilknytning til Klarup mod vest, imens byen har Sejlflod mod syd. Kontorlokaler til leje i Storvorde er særdeles attraktivt som følge af den store befolkningsudvikling, som Storvorde har oplevet de seneste år. I de næste par år kan man forvente en signifikant byudvikling vest for Storvorde.

Statistik for Klarup & Storvorde

2013 2015
Antal kontorer 85 88
Antal husstande 6.670 6.780

Du kan nemt finde din næste investeringsejendom i Klarup og Storvorde her

Er du på udkig efter investeringsejendomme til salg er du kommet det rette sted. Lokalebasen.dk er din førende portal for at finde investering i fast ejendom i Klarup og Storvorde. Vores store erfaring samt brede netværk sikrer at du nemt kan finde investeringsejendomme til salg. Søger du at sælge din investeringsejendom kan vi tilbyde professionel promovering på vores side. Klik dig derfor ind på vores side hvor vi står klar til at hjælpe dig i din søgning.