Kontor i Nørresundby

Er man på udkig efter kontorlokaler til leje i en by tæt på Aalborg er Nørresundby meget velegnet. Byen ligger nord for Limfjorden og er en dal af Aalborg kommune, dog fremstår Nørresundby som en selvstændig by med 21761 indbyggere. Nørresundby har en betydelig historie, og ønsker du en dybere forståelse for markedet for kontorlokaler i Nørresundby, kan du læse videre neden for.

Find kontorlokaler til leje i Nørresundby

Nørresundby's attraktive erhvervsmiljø

Nørresundby har et meget aktivt erhvervsliv. Som følge af at byen geografisk fremstår meget tæt på Aalborg og derudover huser Aalborg Lufthavn er Nørresundby ideelt til mange erhvervsformål. Virksomheder oplever meget fine vækstbetingelser i Nørresundby, som har i planerne at give plads til de mere pladskrævende kontor- og erhvervsvirksomheder. Her kan nævnes Nordhavnen i Nørresundby som i fremtiden vil se betydelige ændringer for både erhverv og boligejere. Er din virksomhed på udkig efter det perfekte kontorlokale til leje i Aalborg, så giver Nørresundby mange muligheder for både store som små virksomheder.

Statistik for Nørresundby

20132015
Antal kontorer347361
Antal husstande11.816
12.388

Din genvej til hurtigt at finde investeringsejendomme i Nørresundby

Er du interesseret i investering i fast ejendom, er det vigtigt med et klart overblik over mulighederne i området. Lokalebasen.dk er din portal for at finde investeringsejendomme i Nørresundby. Vi har mange års erfaring på markedet, hvilket er afspejlet i vores hjemmesides store udvalg af ejendomme til investering. Leder du efter en platform, hvorpå du kan sælge din ejendom, kan lokalebasen.dk også hjælpe dig, vi sørger for at din ejendom opnår den bedst mulige promovering. Kontakt Lokalebasen.dk vores dygtige medarbejdere vil med glæde hjælpe dig i din søgning.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit