Aalborg – byen med de mange ansigter

06.09.2018 10:20

For mange er Aalborg måske blot en by mod nord, som man ved er Danmarks tredjestørste – men hvad der foregår, det ved man måske ikke lige helt. Aalborg er i høj grad en by i vækst, hvor der er mange sparede penge og positive oplevelser i vente, hvis du vender næsen mod det nordjyske.

Hvad er det nu lige, Aalborg kan?

Som virksomhedsejer kan man let lade sig friste til at tage det sikre valg og placere sig i hovedstadens erhvervsliv. Men sagen er bare den, at der kan være mange fordele og penge at spare ved at undersøge det danske lands øvrige store byer – og ikke mindst kaste et kritisk blik på sine behov.

Med et kontor i Aalborg får du en by, som på mange måder er kompromisets købstad. Her finder du storbyliv, men får også smuk natur og fredelige omgivelser. Der er café latte på hjørnecaféen samtidig med en billig kvadratmeterpris. Derudover kan man sige, at byen er i rivende udvikling og vil fremad – samtidig med at byen byder på en jysk ro og rar overskuelighed.  

En attraktiv arbejdsplads på mange fronter

I byen finder du et bredt udbud af muligheder. Blandt andet et af byens varemærker Nordkraft, som er en gammel bygning, der har fået nyt liv med store events som Ordkraft, teaterforestillinger, udstillinger og meget mere. Samtidig bygges der på livet løs i byen, blandt andet nede ved havnefronten omkring det nybyggede Musikkens Hus.

Med et kontor i Aalborg vil du samtidig være en attraktiv arbejdsplads for dine medarbejdere, da de let vil kunne finde en god familiebolig til en overskuelig pris. Derudover er der gode transportmuligheder til og fra byen – samtidig med at du slipper for storbyens lange køer og kampene om parkeringspladserne. 

Meget mere for pengene

En anden betydelig fordel ved at have sin base i Aalborg er på økonomifronten. Nordjyder er kendte for deres jyske krejlergen – måske er det netop det, der har haft sin indvirkning på de lave lejepriser. Faktum er i hvert fald, at du i det nordjyske får mange, mange flere kvadratmeter for prisen sammenlignet med i hovedstaden.

Hvem ved, måske du kan være heldig at finde et lækkert kontor med plads til både fodboldbord og op til flere forskellige arbejdsstationer. Eller hvad med et lækkert lokale med udsigt over Limfjorden?

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit