Eftertragtet kontorlokale til leje i Aalborg C.

Mangler I kontorplads? Eller ønsker I blot at finde et nyt kontor i Aalborg centrum, der i højere grad lever op til jeres krav og ønsker?

Så kan I nu finde et lyst og attraktivt kontor på John F. Kennedys Plads, der er beliggende centralt i Aalborg. Lejemålet er indrettet med storrumskontorer, mindre lukkede kontorer, med mødefaciliteter samt toiletter – og derudover vil I som lejere få en unik udsigt ud over Aalborg by. Der er ydermere mulighed for at få indrettet kontorlejemålet, så det passer til netop jeres behov.

Lejemålet er beliggende i Kennedy Centret, der er et 35.000 kvadratmeter stort shoppingcenter, der er beliggende klods op af Aalborg Banegård.

Foruden et væld af butikker vil du kunne finde et privathospital, kontorer, restauranter og en biograf i centret. Og der er desuden anlagt en busterminal i forbindelse med Kennedy Plads, der omfatter 900 afgange dagligt. Udover at være nabo til Banegården vil du som lejer i Kennedy Centret være nabo til uddannelsesinstitutioner som VUC Nordjylland, Aalborg Studenterkursus samt SOSU Nord.

Hvad angår parkering så vil du få rig mulighed for at parkere din bil lige ved døren, hvilket er ideelt for virksomheder, der ønsker at have kontor i det centrale Aalborg og samtidig mulighed for parkering.

Se lejemålet på Lokalebasen.dk 

Fik du også?: Unikt kontorlokale til leje i Aalborg