Eftertragtet kontorlokale til leje i Aalborg C.

28.08.2016 13:19

Kontor til leje i Aalborg

Mangler I kontorplads? Eller ønsker I blot at finde et nyt kontor i Aalborg centrum, der i højere grad lever op til jeres krav og ønsker?

Så kan I nu finde et lyst og attraktivt kontor på John F. Kennedys Plads, der er beliggende centralt i Aalborg. Lejemålet er indrettet med storrumskontorer, mindre lukkede kontorer, med mødefaciliteter samt toiletter – og derudover vil I som lejere få en unik udsigt ud over Aalborg by. Der er ydermere mulighed for at få indrettet kontorlejemålet, så det passer til netop jeres behov.

Lejemålet er beliggende i Kennedy Centret, der er et 35.000 kvadratmeter stort shoppingcenter, der er beliggende klods op af Aalborg Banegård.

Foruden et væld af butikker vil du kunne finde et privathospital, kontorer, restauranter og en biograf i centret. Og der er desuden anlagt en busterminal i forbindelse med Kennedy Plads, der omfatter 900 afgange dagligt. Udover at være nabo til Banegården vil du som lejer i Kennedy Centret være nabo til uddannelsesinstitutioner som VUC Nordjylland, Aalborg Studenterkursus samt SOSU Nord.  

Hvad angår parkering så vil du få rig mulighed for at parkere din bil lige ved døren, hvilket er ideelt for virksomheder, der ønsker at have kontor i det centrale Aalborg og samtidig mulighed for parkering. 

Se lejemålet på Lokalebasen.dk 

Fik du også?: Unikt kontorlokale til leje i Aalborg


Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit