Få et Facebook kontor i Aalborg og skab værdi

27.01.2016 12:55

Open Office at Facebook

Facebooks CEO Mark Zuckerberg har for nyligt lanceret virksomhedens nye kontorindretning. Søger du selv kontor til leje i Aalborg, bør du overveje, om det åbne kontor er noget for dig. Mark Zuckerberg arbejder i samme rum som virksomhedens øvrige medarbejdere. Håbet er at fremme en decentraliseret kultur for innovation, produktivitet og sammenhold, en form for positiv fællesskabsfølelse. Dog er kontorindretningen ikke velegnet til enhver virksomhed, hvorfor du bør overveje problematikkerne, inden du begiver dig i kast med at rive murer ned.

Passer det åbne kontor til din virksomhed?

 

Er din virksomhed fuld af arbejdsopgaver hvor komplet koncentration er en nødvendighed, så er Facebooks nye indretning måske ikke velegnet til din forretning. Ydermere kan støjende arbejdsvaner virke distraherende i de forkerte omgivelser. Søger du kontor leje i Aalborg, bør du overveje det åbne kontor, men ikke uden at forstå hvordan det vil påvirke din virksomhedskultur.

Find kontor til leje i Aalborg

Læs mere om Facebooks nye kontorindretning

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit