Kontor til leje på Aalborgs Posthus

20.06.2016 12:08

Mindre kontor til leje i Aalborg

Lejemålet i Aalborg Centrum er beliggende på 1. sal i en af de smukkeste ejendomme i Aalborg - nemlig Aalborgs Posthus. Ejendommen er nyrenoveret både indvendigt og udvendigt og fremstår yderst moderne, mens den gamle arkitektur stadig er bevaret.

Som lejer vil du have adgang til lejemålet via en fin trappe i tårnet på Aalborg Posthus. Kontorlejemålet består af et stort regulært kontorlokale, hvor der er adgang til en kantine, der er beliggende på 2. sal. Kantinen deles med husets andre lejere, og der er ydermere adgang til parkeringspladser ved tårnet.

Lejemålet er på 63 kvadratmeter og beliggende på Algade 44, 1. sal i 9000 Aalborg. 

Læs mere på Lokalebasen.dk. 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit