Kultur og kontor skal passe med hinanden

29.10.2015 23:18

Søger du kontor i Aalborg, bør du ikke blindt købe et sæt af lokaler. Deloitte har for nyligt udgivet en undersøgelse, som viser at 87% af de 3300 adspurgte forretningsledere, ser kultur som det vigtigste forretningsproblem.  Ønsker du at finde de optimale kontorlokaler i Aalborg, bør lokalerne reflektere din virksomheds ønskede kultur.

The Naked Organization er betegnelsen for digitaliseringen og de sociale mediers indflydelse på nutidens virksomheder. Enhver hændelse på kontoret kan på få minutter deles med resten af verden, hvorfor det er absolut essentielt at medarbejderne i din virksomhed trives. Er der kort til loftet i din virksomhed, så kan det være en god ide undersøge kontorlokaler i Aalborg med store åbne lokaler, hvor medarbejder og leder arbejder side om side.

Læs mere om Deloittes undersøgelse her 

Find kontorer i Aalborg

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit