Sådan coronasikrer du dit kontor i Aalborg

Coronakrisen har fortsat et greb i det danske samfund, og vi bevæger os konstant mellem genåbning og nedlukning, og derfor er det ekstremt vigtigt, at vi holder vores kontorer coronasikre.
Så hvis du har ansvaret for et kontor i Aalborg, og du gerne vil sikre, at dine medarbejdere kan gå trygt på arbejde, er denne artikel bestemt noget for dig. Vi vil nemlig give dig tre gode råd til, hvordan du bedst muligt kan holde dit kontor i Aalborg coronasikret.

Hold et stormøde for alle på kontoret

Når du skal coronasikre dit kontor i Aalborg, er det ekstremt vigtigt, at alle medarbejdere på kontoret er enige om, hvordan afstand og afspritning skal håndteres. Hvis ikke medarbejdernes behov og tanker tages med i betragtningen, kan der nemt opstå dårlig stemning, og så overholdes regler for coronasikring ikke.
Hold derfor et stormøde, hvor alle medarbejdere i jeres kontorlokaler i Aalborg kan få lov at give deres ideer og tanker til kende. Måske vil der endda være nogle, der kommer med rigtig innovative ideer til, hvordan jeres kontor i Aalborg kan coronasikres.

Lav afstandsmarkører og gåbaner på gulvet

Til stormødet, hvor alle medarbejdere på jeres kontor i Aalborg deltager, vil det være en rigtig god ide i første omgang at diskutere, hvor der skal placeres afstandsmarkører på gulvet.
Det vil være en god ide at placere afstandsmarkører de steder, hvor medarbejdere automatisk stimler sammen. Det kunne f.eks. være ved elevatoren, i kantinen, ved slikautomater eller ved kaffemaskinen. På den måde ved de ansatte, hvor de skal placere sig.
Hvis de ansatte på jeres kontor i Aalborg er med på ideen, kan det også være en rigtig god ide at opdele kontorets gange i to baner, så trafikken af medarbejdere nemmere kan kontrolleres. På den måde forhindrer man, at medarbejdere ved en fejl går ind i hinanden på gangen.

Overvej forskudte mødetider

Hvis der er mange ansatte på jeres kontor til leje i Aalborg, kan det være en fordel at igangsætte forskudte mødetider. På den måde kan I som virksomhed forhindre, at for mange ansatte møder op på en gang i jeres kontorlokaler i Aalborg.
Til jeres stormøde kan det være en fordel at lufte ideen om forskudte mødetider, for der vil uden tvivl være medarbejdere, der af forskellige årsager ikke kan møde på forskudte tidspunkter.
Med disse tre råd håber vi, at du og din virksomhed er blevet klædt på til at gøre jeres kontor i Aalborg mere coronasikkert.