Unikt kontorlokale til leje i Aalborg

29.07.2016 10:58

Kontor til leje i Aalborg

Et lyst og smukt kontorlejemål i Strøybergs Palæ med fjordudsigt. 

I centrum af Aalborg og nær den eftertragtede havnefront kan du finde et lyst, velindrettet kontorlokale til leje, der er beliggende i den smukke og markante ejendom kaldet Strøybergs Palæ. 

Kontorlejemålet er indrettet med en forgang samt reception, der giver plads til i alt to arbejdsstationer. Dertil giver rummet plads til et storrumskontor med plads til ca. fire kontorpladser samt et kontor, der primært er anvendeligt til chefer. Derudover rummer lejemålet en mellemgang, et køkken, et toilet samt et teknikrum. 

Lejemålet fremstår i en flot stand med højloftede lokaler, stuklofte flere steder, tæppebelagte gulve, edb-kambling og med en dørtelefon – og kontorlejemålet er derved indflytningsklart. 

Som lejer vil du også få mulighed for at leje parkeringspladser, og overfor lejemålet vil der desuden være mulighed for parkering, da indkøbscenteret Friis har en parkeringskælder, der rummer i omegnen af 850 parkeringspladser. 

Læs mere om lejemålet på Lokalebasen.dk
Fik du læst?: Kontor til leje på Aalborgs Posthus

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit