Virtual Reality rykker ind i ejendomsbranchen

04.08.2016 09:18

Virtual Reality kontorer

Den banebrydende teknologi Virtual Reality er nu for alvor ved at slå igennem, og nu sætter den også sit aftryk på ejendomsbranchen, da Lokalebasen.dk’s virtuelle ture af ledige lejemål nu kan ses i VR. 

VR er ikke en helt ny ting. Virtual Reality har rent faktisk været på markedet længe, men det er først nu, at det er ved at slå igennem på det brede marked og ved at være kendt af den almene forbruger. Mange kobler teknologien til gaming, men VR er meget mere end computerspil. Rent faktisk er mulighederne uendelige.  

Virtual Reality muliggør, at man, ved at påføre sig et par VR-briller, kan få en realistisk følelse af, at man befinder sig et andet sted - i en anden verden sågar. Mange beskriver det som en interaktiv fantasiverden, hvor alt er muligt.

Man kan blandt andet rejse til fjerne galakser, spise baseball, udføre en hjerteoperation, prøve en vild rutsjebane eller gå ture i spændende grotter og huler rundt omkring i verdenen.  

Fremtidens markedsføring
Teknologiens banebrydende evne til at stimulere en digital virkelighedsnær oplevelse åbner op for, at virksomheder kan promovere og markedsføre sig på en helt ny og innovativ måde. 

Og nu har teknologien også rykket ind i ejendomsbranchen. Lokalebasen.dk, der blandt andet formidler kontorlokaler til leje i Aalborg, har en Google-certificeret fotograf ansat, der skyder virtuelle ture af ledige lejemål. De lejemål kan nu også opleves i Virtual Reality, og det kræver blot, at man påfører sig et par VR-briller. Derved er det en ny måde for udlejere at promovere deres ledige lokaler.  

Hvis man søger efter et kontorlokale til leje, kan man således gå på en spændende opdagelse i de kontorlokaler, som man finder interessante. Og man vil derved få en følelse af, at man fysisk bevæger sig rundt i lejemålene. 

"Via sin smartphone eller computer, vil man altså føle, at man fysisk træder ind i et lejemål, og man vil dermed kunne gå på opdagelse. Det er en helt ny måde at se lejemål på online, og det vil skabe værdi for både lejere, men også for udlejere,” siger Matt Marsh, der er fotograf hos Lokalebasen.dk.  

Effektiviseret udlejningsproces
Hvis man har et kontorlokale til leje i Aalborg, så kan det blive en tidskrævende proces at finde lejere til at udfylde de ledige kvadratmeter. 

En virtual tur, der nu også kan vises i VR, vil ifølge Matt Marsh være en måde hvorpå, man kan fremskynde den proces, da det bliver nemmere for både lejer og udlejer. 

Som potentiel lejer får du nemlig mulighed for at danne dig et realistisk indtryk af de potentielle lejemål, og dermed kan du nøjes med fysisk at besøge de lejemål, der er relevante. Dette vil i sidste ende både spare tid for lejere, men også for udlejere, der altså kun skal fremvise sine ledige erhvervslokaler over for nogle, der allerede har dannet sig et godt indtryk.  

Læs mere: Fremvis dine lejemål med Virtual Reality
Google Streetview – Lad online brugere komme 'indenfor'
Hvad er Virtual Reality?

Fik du læst? 
Unikt kontorlokale til leje i Aalborg

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit