Windows 10 – et nyt virksomhedsvenligt styresystem

13.09.2015 21:36

For nyligt lancerede Microsoft sit nyeste styresystem Windows 10, som ift. Det meget udskældte Windows 8 sætter et stort fokus på at være forretningsvenligt.Windows 8 blev meget udskældt for at negligere virksomhedernes ønsker ved i stedet at være velegnet til tablets. Microsoft har taget skridtet videre med Windows 10, som vender tilbage til den traditionelle Windows start-menu og derudover lover at kunne forøge IT-sikkerheden for softwarets brugere.IT-ledere er glade Windows 10

En nye undersøgelse viser at 75% af de udspurgte IT-ledere forventer at benytte Windows 10 inden for de næste to år. Dette er en markant udvikling fra Windows 8, som især er et resultat af Windows 10’s øget fokus på sikkerhed. Microsoft forventer med det nye styresystem at kunne beskytte virksomheder mod cyber-angreb igennem adskillige nye interessante tilføjelser.

Find kontor i Aalborg

Læs mere om Windows 10

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit