Kontakt os

Siden er udvilket i samarbejde med vores partner Lokalebasen.dk

Ønsker du mere information, eller har du konkrete spørgsmål vedr. annoncering på vores side bedes du kontakte nedenstående:

Dan Jørgensen

+45 70 20 08 14
info@kontor-aalborg.dk

Hvem er vi?

Vi kan sættes i flere bokse, alt afhængigt af kontekst, men først og fremmest er vi her for at hjælpe erhvervslivet.

Vi forsøger, efter bedste evne, at hjælpe erhvervslivet og specielt ejendomsbranchen i Danmark, hovedsageligt i Aalborg. Hjælpen består i en nem, hurtig og gratis kontakt til ejendomsselskaber, kontorfællesskaber og mæglere, sådan at erhvervsdrivende kan finde ledige kontor lejemål i Ålborg passende til deres virksomhed, hvad enten de skal downsize eller avanceret, grundet stor vækst. 

Ved at skabe kontakt mellem partner effektiviserer vi erhvervslivet processer i branchen, og forsøger herefter at lade eksperter om resten; hvad enten dette gælder flytning, indretning, sikkerhedssystemer eller noget helt fjerde. Vi har nemlig netværket i orden.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit